De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 [Open] Extending my bounds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nymeria


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: [Open] Extending my bounds   ma aug 04, 2014 2:45 am
Het loofbos bleek prettiger dan Nym zich had voorgesteld. Het was dichtbegroeid, hield warmte vast en beschut. Alles wat ze nodig had. Ze had een klein vijvertje gevonden waar wat kleine vissen in rondzwommen. Ooit zou hier vast een rivier hebben gestroomd maar was die door het bos verzwolgen. Enkel dit was nog over. Droogjes keek ze hoe de zilveren vissen aan de oppervlakte kwamen en toen weer onder doken. "Saaie beesten" Zei ze hardop en ze mepte keihard met haar voorpoot tegen een slome vis aan. Tot haar verbazing en verrukking raakte ze hem en landde hij op het droge land. Spartelend bewoog hij, enkele centimeters in de lucht springend opzoek naar het water. "Sorry lief visje, ik ga je nu opeten" Deelde ze hem totaal niet schuldig mee. Ze sloeg er nogmaals met haar poot tegen en ving hem toen uit de lucht. Ze beet hem doormidden en proefde de vreemde smaak. Uiteindelijk verzwolg ze de hele vis en kwam ze tot de conclusie dat hij vreselijk smaakte. "Nutteloos en goor" Walgde ze met een vies gezicht. Zuchtend ging ze liggen en rolde ze verveeld op haar zij. Er was niets te doen vandaag. De lucht was droog en mat, de temperatuur te hoog, het maakte Nym doezelig. Vroeg of laat viel ze dus ook in slaap.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
T-Jay


T-Jay
PROFIELAantal berichten : 97
Leeftijd : 19
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1,7 years
Roedel: -
Partner: You're the only one I wish I could forget

BerichtOnderwerp: Re: [Open] Extending my bounds   ma aug 04, 2014 8:12 am
T-Jay liep door het bos heen. Het was er vreemd donker. Hij keek naar boven en zag een bladerdek boven zijn kop hangen. Zonnestralen probeerde er met moeite doorheen te breken. Zonder meerdere interesse liep hij verder. Zodra hij verder liep drong een geur sterk in zijn neus. Een andere wolf was dicht in de buurt. Zo dichtbij dat hij zelfs de stem hoorde. Vanachter een boom keek hij toe. T-Jay keek toe hoe een teef een vis uitschold en er tegenaan sloeg. Ze raakte de slome vis en hij belandde op het droge. Vervolgens kondigde ze nog even aan om de vis op te eten. Waarom hij was blijven staan wist hij ook niet. Nog steeds stond hij daar toe te kijken hoe ze de vis opat. Aan haar gezicht te zien was het zeker niet smakelijk. T-Jay grinnikte even zachtjes en zodra de wolvin ging liggen kwam hij dichterbij.
'Een konijn is zeker beter?' vroeg hij met een grijns op zijn gezicht. Langzaam kwam hij dichterbij. Of het slim was om die opmerking te maken wist hij niet, maar nu kon hij zijn woorden niet meer terugnemen en was het afwachten hoe de teef zou reageren.I'm sleeping al these demons away, but your ghost, the ghost of you, it keeps me awake.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[Open] Extending my bounds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Loofbos-