De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Staying Up [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Staying Up [Open]   za aug 02, 2014 2:02 am
Met gestage passen streek Nymeria tussen dikke braamstruiken door en stapte ze op een open veld. Er hing regen in de lucht. Ze rook het. Ze hield haar kop laag bij de grond en proefde het bloed. Er was een dier gewond. Haar IJsblauwe ogen streken over het veld en zagen in de verte een roodbruin hert. Haar been was gewond. Maar dat was niet de prijs die ze zag. Een klein hertenkalf liep er vlak achter. Ze moesten vast de kudde zijn kwijt geraakt. Hijgend kwam ze overeind en volgde ze de geur. In haar hoofd maalde Nymeria of ze het kalf zou pakken of de moeder. Ze likte haar lippen hongerig af en voelde haar spieren trillen.

Eenmaal binnen de afstand dat ze de herten moeder kon pakken zette ze zich schrap. In elkaar gedoken achter een grote zwerfkei loerde ze op de moeder. De hinde had haar kop opgericht en keek met gebolde oren om zich heen. De wind streek langs Nym heen, naar achteren, geroken kon ze haar dus niet hebben. Toen de hinde haar de rug toekeerde sloeg ze toe. Ze beet zich meteen vast in het gewonde been en gebruikte haar gewicht en het element van de verassing om haar neer te krijgen. De ontweek een hoef en dook naar de keel van de hinde. Met enige moeite worstelde ze om haar neer te krijgen. Nym was niet zo'n grote wolf. Het scheelde dat de hinde niet vast op de grond kon staan door haar gewonde been.

Niet snel was het gevecht over en was het kalf verdwenen. Het stond nu in de verte te kijken en was nog enkel een stipje op Nymeria's iris. Gulzig begon ze stukken vlees van de hinde af te rukken, genietend van de smaak van verse prooi.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   za aug 02, 2014 2:37 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

Van bij de ruïnes was de witte reu zijn dag begonnen en bevond hij zich nu op het veld. Zijn rode ogen waren gericht op een kudde herten wat verder. Perfecte maaltijd. Toch hij niet zo’n grote honger en besloot hij maar af te wachten wat er af zou komen op deze heerlijke hapjes. In de schaduw van een grote boom bleef hij zitten, rondom hem heen stonden er nog verschillende struiken die er voor zorgde dat hij zo goed als niet te zien was. Over zijn geur moest hij zelf niet spreken want de wind stond vandaag heel goed, en werkte dus volledig in zijn belang. Langzaam verstreek de tijd en al heel snel begon de kudde herten zich weer te beweging. Pff, daar zou hij dus niet veel aan beleven. Net wanneer hij wel besloten had dat het genoeg was merkte hij wat verder nog een hinde op met een herten jong. Het was dat hij niet verder kon kijken, want anders had hij vast wel gezien dat moeder hert een makkelijke prooi was.

Zijn geduld werd beloond. Een witte wolf sprong uit haar verstopplek en ging op de twee dieren af. Zijn eerste gedacht was dat ze het jong zou pakken, dat zou bijna iedereen gedaan hebben. Zij leek wel door te hebben dat de moeder gewond was, en had haar pijlen dus op het grote dier gericht. Geamuseerd keek hij toe hoe ze te werk ging. Wie weet kon hij er nog wel wat van opsteken. Nah, waarschijnlijk niet hij was al zo pro. Enkele meters van hem verwijderd bracht ze het dier tot vallen. Impressive, klein beetje dan. De witte reu kwam uiteindelijk maar overeind, had geen zin meer om doelloos te liggen wachten op eventueel nog een wolf die hier zou komen. Bolt besloot zijn tijd dan maar te verdoen met de witte teef. Uiteindelijk stond hij niet heel ver van haar verwijderd. Veel ouder als hem kon ze niet zijn. Wel, dat was dan ook de eerste die hij hier tegen kwam buiten dan Raj en die scheve roedel van hier. ‘Mooie vangst.’ Sprak hij luchtig.


words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   za aug 02, 2014 3:03 am
Karmozijnrode vlekken betekende haar borst en snoet terwijl ze genoot van het malse vlees en alles wat er in zat. Nymeria was van plan geweest om het jong ook te doden maar aangezien ze meer dan genoeg had aan gewoon de hinde zou ze hem best kunnen schaduwen tot ze weer honger kreeg. Tenzij natuurlijk iemand anders hem vóór haar pakte. Haar oren draaide naar achteren en haar kop schoot opzij toen ze de vreemdeling zag naderen. Ze trok haar mondhoeken op en ontblootte haar tanden in een bebloede grijns. "Bedankt" Ze draaide zich om en ging zo staan dat ze verdedigend voor de hinde stond. Ze was zich er van bewust dat de witte reu groter en sterker was, maar anders zou er geen lolletje afkunnen zo. "Maar, nu kun je gewoon weer oprotten vanwaar je vandaan kwam" Zei Nymeria even luchtig als hij had gedaan. "Ik wil liever mijn voedsel in stilte opeten, in stilte" Zei ze met een vreemde ondertoon. Ze sloeg haar gevederde staart in de wind en richtte zichzelf ook op in haar volle lengte.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   za aug 02, 2014 3:20 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

Natuurlijk zou ze er niet mee gediend zijn dat hij haar lunch kwam storen. Maar dat boeide hem nu is helemaal niks. Bolt was niet uit op haar eten, anders had hij haar wel heel anders begroet. Of naja, niet begroet eerder gewoon van haar eten weg gesleurd. Dat was meer zijn stijl in dat soort situaties. Alsof hij kwam genieten van hoe ze at, plantte hij zijn kont neer in het gras en sloeg zijn staart om zijn poten. Snel genoeg had ze zich omgedraaid toen hij duidelijk had gemaakt dat ze niet meer alleen was en was ze verdedigend voor de hinde gaan staan. Zijn mondhoeken krulde omhoog bij het horen van haar woorden.‘Wel, dan heb je pech want ik denk er nog niet aan.’ Voor kort schoten zijn rode ogen naar haar maaltijd. Nope, hij voelde zich niet geroepen om haar werk te gaan claimen. Misschien op een ander moment, maar nu mocht ze het allemaal lekker hebben. Hij had deze ochtend nog een haas naar binnen geschrokt, dus ze mocht heel haar maaltijd zelf hebben. Iets wat nog vriendelijk was van hem. ‘Ik kan best stil zijn.’ Grijnsde hij vervolgens. Hierna duwde de reu zich toch maar weer omhoog. Moest het uitdraaien op een uithaal van de teef dan was hij er tenminste klaar voor. Zijn blik focuste zich uiteindelijk weer op de teef. Het arme ding had er geen idee van wie ze voor zich had. Voor zover hij iets wist over haar, was dat ze oftewel nieuw was oftewel ze zich niet veel liet zien. Ze hoorde alleszins niet bij die Aeron hoop, al zou dat ook nog wel best leuk zijn geweest.


words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   za aug 02, 2014 5:46 am
Nymeria maakte een schamper geluid. "Dat zal wel zo zijn, mocht dat nou niet zo zijn dan zorg ik er gewoon zelf voor dat je stil word, permanent" Zei ze dreigend. Ze vond het altijd wel leuk om loze dreigementen te uitten. Ze was niet in de stemming om haar poten vies te maken aan iemand anders. Ze draaide zich weg van de reu en begon onsmakelijk aan de ingewanden van de hinde. Nymeria zei met propvolle mond en een over bebloede snuit "Met wie heb ik het genoegen?" Misschien niet zo in stilte eten. "Je ogen zijn zo rood als mijn vacht op het moment" Merkte ze plots droogjes op toen zijn blik de hare kruiste.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   za aug 02, 2014 6:26 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

Oké, het feit dat hij toch wel licht onder de indruk was geweest van haar buit was nu helemaal mooi verdwenen. ‘Dat mag je één keer proberen.’ Kaatste hij terug. Als ze het zo wou gaan spelen, dan had hij nog een heleboel voor haar klaar liggen hoor. Loze dreigementen uitspreken, was iets wat hij zelf niet deed. Nee, als hij iets zei maakte hij het meestal wel waar. Dat had Triple aan levende lijven mogen onder vinden, al was hij nog niet klaar met die hond. Wanneer ze aan de ingewanden van de hinde begon bleef hij er even naar staren. Nee, smakelijk viel dit niet te noemen. Maar hij ging nu geen mietje zijn en weg kijken. De witte reu was wel meer gewoon dan dit. Kort fronste hij. Oh, waar was haar “ik wil in stilte eten” gezeik gebleven? Oh well, hij ging er niet over klagen. Zo had hij tenminste nog iets te doen terwijl zij de boel naar binnen schrokte. ‘Bolt, en wie mag jij dan wel niet zijn?’ Grijnsde de reu vervolgens. Bolt liet de opmerking maar even aan hem voorbij gaan. Haar opmerkingsvermogen was dus ook nog intact. ‘Trouwens, nieuw hier?’ De reu was er zeker van, van wel. Maar ach, een verassing kon altijd.

words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   za aug 02, 2014 7:02 am
Nymeria kauwde op het zachte voedsel in haar bek. Ze liet zijn woorden even door haar hoofd spoken voor ze antwoord gaf. Ze slikte een grote hap door en richtte haar kop weer even zijn kant op. "Ik ben nieuw hier, maar ook weer niet" Ze likte het bloed van haar lippen en schudde haar witte kop even heen en weer toen haar oor jeukte. Ze trok een stuk van de buikwand af en begon weer te kauwen. Langzaam slikte ze hem weer door. "Jouw naam word gefluisterd rond de wolven" Begon ze op een mysterieuze toon. "Samen met de woorden Bloody Revenge" Ze liet de r lang over haar tong rollen en grinnikte toen speels alsof het al een spelletje was. Ze trok weer een lap vlees af en schrokte hem naar binnen deze keer. "Klinkt een beetje cliché .. nee, cheesy" Sarde ze hem en ze at door met haar rug naar hem toe. "Aeron is een veel originelere naam" Deelde ze hem mee, in haar nopjes met de wending dat het gesprek zou nemen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 2:50 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

Bolt’s aandacht werd even afgeleid van haar toen er een vogel overvloog. Wat zou het toch handig kunnen zijn om de vijand te bespieden van uit de lucht. Uit haar woorden kon de witte reu enkel op maken dat ze hier misschien al eens eerder zou kunnen zijn geweest. Als dat het geval al was, dan was er misschien kans dat ook zij iets wist van The Aeron, hoewel hij dat strek betwijfelde. Het vragen ging hij ook niet doen, dat zou nog wel gaan komen wanneer hij er zin in had. Uiteindelijk richtte hij zijn blik weer op de teef die nog vrolijk lag te schrokken. Soms verbaasde het hem hoeveel wolven op konden, tot hij dan weer bedacht dat hij zelf ook niet bepaald een kleine eter was. Zijn naam gefluisterd onder de wolven hier? Oh wel, dan was het nieuws dus uit gebroken dat Bloody Revenge hier ook was. Iets wat misschien in hun nadeel kon spelen, want dat betekende dat die andere sukkels er dus ook van zouden weten en misschien al wel op zoek naar hun zouden zijn. Bolt wou reageren, maar iets vertelde hem dat ze nog niet helemaal klaar was. Of het gene wat uit haar bek ging komen positief ging zijn, dat bleef de vraag. Maar het antwoord kwam al heel snel. Een van zijn mondhoeken trok omhoog. Cliché hm? Kort haalde hij zijn neus op toen ze vertelde dat ze die ander veel origineler vond. Moest zij weten. ‘Een originele naam zegt niet veel over een roedel.’ Bromde hij. ‘Buiten dat zij dan volgens jouw wat meer creatiever zijn.’ Tss, zelf vond hij die naam van hun op niets slaan. Bloody Revenge straalde tenminste kracht uit, vertelde dat ze niet zo maar over hun lieten heen walsen. ‘Ik wil wel eens zien hoe creatief ze zullen zijn als we hun met de grond gelijk maken.’ Ugh, dit irriteerde hem mateloos. Bijna wou hij dat hij zichzelf niet eens had laten zien aan haar.

words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 4:57 am
Nymeria keek hem met een neerbuigende blik aan. Naam zei alles, volgens haar. De naam zou je visite kaartje worden. Ze wist niet veel van roedels af, maar haar moeder had haar alles geleerd wat er te leren viel als je succesvol wilde worden. Ze stopte even met eten en keek oprecht geïnteresseerd om. "Met de grond gelijk maken? Gaan jullie vechten?" Als dat zo was zou ze graag van de partij zijn! Ze wilde wel eens haar tanden in een andere wolf zetten. Dat had ze al tijden niet meer gedaan. Vechten maakte iets in je los, iets wilds. "Ik ben in om te vechten" Ze draaide zich om en liet haar maaltje even voor wat het was met gespitste oren en een vurige blik in haar azuur blauwe ogen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Zora
PROFIELAantal berichten : 66
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 3 years
Roedel: The Aeron
Partner: Let's make it bloody

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 5:06 am
Zora
Take your last breath boy, I'm gunnin' for you
3 years | The Aeron | Latro


De wind blies door haar zwarte vacht terwijl ze zwarte teef zich met een hoge snelheid over het grasland verplaatste. Haar oren had ze in haar nek gelegd om zo geen wind in haar oren te krijgen, dat voelde namelijk niet zo lekker. Ze probeerde een edelhert neer te halen, het beestje rook ziek en was daardoor - dacht ze - ook een makkelijkere prooi. Ze had nu bovendien geen groep waarmee ze jaagde dus moest ze ook een iets zwakker die uitkiezen. Ze waren de laatste tijd wat meer op hun hoede dan anders, de dood van Duncan was als een verrassing gekomen en de roedel moest weer een beetje op orde komen. Dat zou wel prima lukken, Drake was nog jong dus hij kon zo gekneed worden als dat zij hem wilde, bovendien begon hij al meer op zijn vader te lijken en dat was iets dat iedereen eigenlijk wel wilde. Wel ging het nu allemaal wat slomer dan anders, met Duncan als leider had er al lang een gevecht plaats gevonden tussen hun en Bloody Revence, en die hadden zij natuurlijk makkelijk gewonnen, zoals altijd. Nu leken er nog niet eens echte plannen te zijn, al hadden ze een tactiek al wel toegepast, eentje de roedel eigenlijk altijd wel gebruikte om andere roedels in de val te lokken. Het vrouwelijke edelhert begon al langzamer te rennen en Zora haalde haar bijna in. Met haar witte tanden nipte ze af en toe vervelend in de achterpoten van het dier of in haar buik. Wanneer ze eindelijk een goede huidplooi te pakken had bleef ze vasthouden aan het hert haar schouders en maakte ze zichzelf zwaar. Het edelhert struikelde door het gewicht dat ineens aan haar schouder hing en viel op de grond, lekker makkelijk. Zora liet meteen los om het beest vervolgens bij de keel te grijpen en wild met haar kop te schudden. Schreeuwende geluiden verlieten het hert en het klonk als muziek in de oren van Zora, schreeuwende geluiden van een beest dat weet dat hij dood gaat vond ze prachtig, het was alleen nog mooier als het van een wolf kwam. Ze zette nu haar poten vlak naast haar bek neer om zo de huid open te kunnen scheuren zodat ze zichzelf tegoed kon doen aan het vlees van het vrouwelijke edelhert. Maar wanneer een geur haar neus binnen sloop verdwenen haar gedachten aan eten met haar kop. Ze hief haar kop op met een bek die besmeurd was met bloed, al was het bloed op meerdere plekken ook te vinden. Zora at als een beest en was niet vies van het bloed dan aan haar vacht ging plakken. Een grijns verscheen op haar gezicht bij het ruiken van twee geuren afkomstig van een wolf, en een droeg de geur van de roedel die hun land had binnengedrongen. Ze vergat het edelhert en volgde haar neus naar de wolven toe. Lichtvoetig benaderde ze de wolven zoals alleen een wolf uit The Aeron dat kon, die daarom getraind waren. Ze bleef daar kort staan om mee te kunnen luisteren naar wat de twee wolven tegen elkaar te zeggen hadden. Wanneer het teefje de reu uit de roedel vertelde dat hun naar cliché, of nee, cheesy klonk moest ze van binnen heel hard lachen. Toen haalde de teef The Aeron er ook bij door te zeggen dat dat een veel originelere naam was. De grijns die op haar gezicht stond werd groter. Ofcourse hadden zij een betere naam dan dat hoopje strond. Haar ogen gingen meteen door naar de witte reu die de alfa was van Bloody Revence? De roddel over de twee alfa's had de oren van The Aeron natuurlijk ook allang gereikt. Hij was dan waarschijnlijk de witte alfa met de rode ogen? Zijn reactie was best wel grappig, hoe schattig dat hij dacht The Aeron echt met de grond gelijk te kunnen maken. Dat was nog geen elke roedel gelukt, dus hun zal het al zeker niet lukken. Het teefje vroeg nu of ze gingen vechten en dat zij wel in was voor een gevecht. Hoewel het eigenlijk niet toegestaan was om contact te maken met Bloody Revence wilde Zora nu wel erg graag zich in het gesprek mengen. Het zou tegen de tactiek ingaan, al had Zora wel een goed idee. Ze gokte dat ze zo ongeveer een jaar ouder was dan dit reutje en met haar spiermassa kon ze hem wel aan, mocht hij nog steeds zo hoogmoedig zijn om haar aan te vallen. Bovendien had ze dan nieuwe informatie over Bloody Revence en hij had alleen maar haar gezien, niet de hele roedel. Ze kwam nu hard lachend aangelopen. "Yea right," Zei ze met een duivelse grijns op haar gezicht tegen de witte reu. "Jij en je roedel van paardenvliegen gaan ons met de grond gelijk maken?" Vroeg ze nu met half lachend. "That's just cute," Zei ze nu met een poeslief gezicht, zich niet realiserend van hoe vreselijk ze eruit zag met al het bloed op haar kraag en over haar kop. Ze ging nu nonchalant zitten en likte even over haar bebloede poten heen om haar nagels ook weer wit te maken. Dat hij haar geen angst aanjoeg was duidelijk te merken aan haar gedrag. Nu richtte ze zich op het teefje met haar valse grijns. "Jij wilt meevechten? Als ik jou was zou ik dan aan onze kant vechten schat, dan ben je je leven wat zekerder, aangezien wij sowieso zullen winnen van dat hoopje stront." Zei nu waarnaar ze de witte reu aankeek. Ze glimlachte poeslief naar hem waarbij ze zachtjes begon te grinniken...

(Kon het niet laten om met Zora hier te reageren xd Als jullie liever willen dat ze zich er niet mee gaat bemoeien, stuur me dan maar een pm en dan verwijder ik de post ^^)

No, I'm not nice, you got that right
thanks


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 6:09 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

‘Nee, we gaan onder de grond verstoppertje spelen. Wat denk je nu zelf?’ Een zucht schoof over zijn lippen. Waarna er toch even een grijns over zijn snuit trok. Blijkbaar leek de teef er wel op gesteld dat er een gevecht zat aan te komen. Wie niet, right? Dat het nu met dat zootje ongeregelde was die onder de leiding stonden van een ukje moest ze er dan maar bij nemen. ‘Je bent altijd welkom om je aan te sluiten bij de kant van het winnende team.’ Bolt was zo goed als zeker dat als het op een gevecht kwam, zij de overmacht zouden hebben. De wolven die zich in de roedel bevonden waren geen watjes en zouden vechten tot de dood. Eindelijk hadden ze eens iemand die niet meteen een pak in zijn broek legde en een uitdaging met hun uit de weg ging.
Het was dat een tweede teef zich bij hun aansloot dat hij niet gelijk verder ging. Lang had hij niet nodig om op te merken dat ze bij hun vijanden hoorde. Alsof die stinkgeur nog niet genoeg vertelde waagde ze het ook nog eens om haar bek open te trekken tegen hem. Zijn rode ogen bleven gericht op die teef, klaar om die grijns van haar gezicht af te meppen als het nodig was. Misschien kon hij gewoon beter haar kop afkauwen kwestie van dat hij dan nog een trofee had om terug te sturen naar haar miezerige alfa. De teef was ouder als hem, hij had het geluk dat hij net iets groter was. Dat was het enige waarom hij dankbaar was aan zijn ouders, het feit dat hij groot was. Over spiermassa gingen ze vrij gelijk op, maar het hoefde niet per se op een gevecht uit te draaien. Waarom zou hij zijn poten ook vuil maken aan zo’n laag ding als zij? ‘Ben benieuwd hoe schattig je het nog vind als het gebeurd.’ Kaatste hij met een vrolijke grijns terug. Slim om haar uit te dagen was hij niet, aangezien hij niet wist hoe de andere teef ging reageren op alles. Maar het kon hem geen moer schelen, Bolt was niet bang van haar. Hij had erger meegemaakt. Dit maal was het zijn beurt om te gaan lachen wanneer ze eenmaal was uitgesproken. ‘Als je onder de leiding wilt staan van een ukje kan je inderdaad beter naar daar gaan. Winst garandeer ik je echter bij ons.’ Als hij wilde kreeg hij de teef zo uit haar kast. Zijn ogen vernauwde zich voor een enkel moment. Misschien was het nu wel handig om te vertrekken. Alhoewel waarom zou hij ook? De teef zou hem enkel als zwak beschouwen als hij vertrok, en dat gunde hij haar niet. Ach, zo had hij nog wat te vertellen aan zijn mede alfa. Als al die wolven van the Aeron eruit zagen zoals het gespuis voor hem, dan zou hun overwinning des te makkelijker worden.


words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 6:42 am
Nymeria negeerde zijn sarcastische toon en keek hem enkel honend aan zonder wat te zeggen. '‘Je bent altijd welkom om je aan te sluiten bij de kant van het winnende team.’ Ze keek even naar haar poten. De prooi en de witte reu vergeten. Een roedel? Zich aansluiten bij een roedel was niet zo verkeerd. De kansen waren groot voor haar op die manier. Groter dan solitair. Dan toch .. Ze keek abrupt op toen een nieuwe stem zich bij hen voegde en een zwarte wolvin in het plaatje verscheen. 'Jij wilt meevechten? Als ik jou was zou ik dan aan onze kant vechten schat, dan ben je je leven wat zekerder, aangezien wij sowieso zullen winnen van dat hoopje stront' 'Ben benieuwd hoe schattig je het nog vind als het gebeurd' Nymeria keek zwijgend toe en ging een stukje naar achteren om weer door te vreten. '‘Als je onder de leiding wilt staan van een ukje kan je inderdaad beter naar daar gaan. Winst garandeer ik je echter bij ons' Ze slikte weer een volle mond vlees door en begon toen te lachen alsof het allemaal maar een dom spelletje was. "Leuk man! Twee wolfjes die elkaar niet mogen!" Ze likte het bloed van haar lippen. Achter die speelse toon verschool haar interesse in beide roedels en was ze serieus aan het overwegen een van de twee verzoeken te accepteren. "Ga alsjeblieft vechten dan moedig ik jullie niet aan" Zei ze quasi serieus met een zwiep van haar witte, gevederde staart. "Wat heeft jullie roedel met een betere naam mij te bieden wat het roedel met een slechtere naam mij niet kan bieden?" Vroeg ze aan de nieuwkomeling. "Ik heb niet veel op met een klein wolfje die voor alfa speelt" Zei ze toen weer, meer in het algemeen deze keer, doelend op de nog naamloze alfa van de Aeron.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Zora
PROFIELAantal berichten : 66
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 3 years
Roedel: The Aeron
Partner: Let's make it bloody

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 9:24 am
Zora
Take your last breath boy, I'm gunnin' for you
3 years | The Aeron | Latro


‘Ben benieuwd hoe schattig je het nog vind als het gebeurd.’ Vroeg ze reu nu aan haar waarnaar ze lachend met haar kop schudde. Dat zou nooit gebeuren, het zou toch wel een schande zijn als The Aeron na al die vele jaren en overwinningen zou verliezen van groepje nietsnutten. Hij gaf haar aan vrolijke grijns terug en Zora stond nu op. "Not so, lijken zijn niet schattig," Zei ze nu terwijl ze naar de witte reu liep om voor hem te gaan staan met niet veel ruimte tussen beide in. Ze keek hem diep in de ogen aan en hoopte hem hiermee ongemakkelijk te laten voelen, zo kon ze ook een beetje testen met hoe het zat met hun zenuwen. "Vooral niet als ze vermoord zijn door ons." Zei ze nu met een duivelse ondertoon. Nee, The Aeron had soms de nare gewoonte om lijken compleet te verminken om anderen te laten weten dat ze niet met hun moesten knoeien. Het teefje hield zich nu even gedeisd en ze was gewoon aan het dooreten? Oke, dat was nieuw. Maar Zora mocht dat wel, blijkbaar had de teef gewoon niet zoveel interesse. ‘Als je onder de leiding wilt staan van een ukje kan je inderdaad beter naar daar gaan. Winst garandeer ik je echter bij ons.’ Sprak de witte reu nu waardoor Zora zich alweer op het teefje richtte en die vragend aankeek. Ze zou niet reageren op dat met het 'ukje' want dat zou tegen hun tactiek ingaan. "Leuk man! Twee wolfjes die elkaar niet mogen!" Zei het teefje terwijl ze bloed van haar lippen likte. Ze sprak speels maar klonk ook geïnteresseerd. Als ze slim was dan koos ze voor The Aeron, anders zou ze snel genoeg ook al een lijk zijn. Zora wist dat het voor nieuwelingen niet altijd even leuk was om The Aeron te joinen, want heel aardig waren ze niet bij haar in de roedel en zeker niet tegen nieuwelingen, maar dat wende wel, als je hard genoeg was kwam je erdoor en dan werd je ook beter geaccepteerd. "Ga alsjeblieft vechten dan moedig ik jullie niet aan" Zei het teefje quasi serieus. Zora moest kort lachen. "Ohja, als meneertje albino bereid is om te sterven." Zei ze nu met een grijns naar de witte reu al leek ze niet van plan zijn om echt te gaan vechten, als hij slim was zou hij dat ook niet doen. Hij was groot voor zijn leeftijd en ook gespierd maar Zora was ook erg stevig gebouwd, zeker voor een teef. "Wat heeft jullie roedel met een betere naam mij te bieden wat het roedel met een slechtere naam mij niet kan bieden?" Vroeg het teefje nu aan haar. "Oh alles, werkelijk. Wij hebben groot gebiedsbezit en die hebben we al vele jaren lang." Zei ze nu waarnaar ze zich richtte tot de witte reu. "Niemand heeft het nog nooit van ons kunnen afpakken." Zei ze nu met grote trots in haar stem. "Ik heb niet veel op met een klein wolfje die voor alfa speelt" Sprak het teefje nu waarnaar Zora kort zuchtte. Hier kon ze niet zo goed op antwoorden, ja Drake was nog erg jong maar hij was erg slim net zoals zijn vader. Dit kon hij alleen niet zeggen, The Aeron had liever dat Bloody Revence Drake zou onderschatten. "He will grow into a strong leader, just like his father." Zei ze nu in het engels. Er was ergens ook een woede in haar ogen te zien wanneer ze het over Duncan had. Zijn dood was iets dat de hele roedel woest had gemaakt en niemand wilde ook maar iets liever dan hem wreken...

No, I'm not nice, you got that right
thanks


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 9:50 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

Het lachen zou de teef nog wel vergaan. Daar zou hij wel persoonlijk voor gaan zorgen. Bolt’s  ogen glansde gevaarlijk. Dit kon best nog wel eens leuk worden nu hij het bedacht. Dat hoofd van haar zou mooi gaan staan op de plek waar Bloody Revenge verzamelde. Ergens kon hij al wel bedenken hoe zijn maatje Raj zou gaan reageren als er opeens zo’n scharminkel van een hoofd stond. Zodra de teef was op gestaan keek hij haar recht aan. Als ze verwachtte hem zo te intimideren kon ze beter nu al terug gaan naar haar pup van een alfa. ‘Natuurlijk niet, zeker niet als jij er tussen ligt.’ Sprak de reu op een mier zoete toon. Bolt vond het wel leuk, dat ze ook werkelijk dacht dat ze indruk op hem maakte was al grappig genoeg. Ze moest maar eens weten wat hij al niet tegen over zich had gehad, daar verbleekte dit miezerige scharminkel bij. Het laatste wat ze zei liet de reu gewoon langs zich heen glijden. Er was wel wat meer nodig om hem uit de kast te jagen. Voor een kort moment keek hij naar de witte teef die vrolijk door was gegaan met eten, iets wat hij ook nog wel zou doen moest hij haar zijn.

Bolt grijnsde even kort om wat de witte wolvin zei. Vechten, met dat roetwolfje? Waarom zou hij er zich aan vuil maken? ‘Sterven door een mismaakte hond als je zelf, wat ben je grappig.’ Oh yeah, de witte alfa haalde graag zijn uitgebreide woordenboek boven. Zeker bij wolfjes als het Aeron gebroed. Gauw genoeg staken de twee teven van wal met een klein gesprekje en Bolt moest enige moeite doen om niet in de lach te schieten. Waarschijnlijk hadden ze ook in al die jaren nog niet te maken gekregen met een troep wolven als hun. Bloody Revenge mocht dan nieuw zijn, mocht dan een cliché naam hebben, ze stonden sterk op hun poten en ze hadden de beste manieren om te trainen. Elimineerde de zwakke, als die zich al durfde te laten zien aan hun. Bolt onderschatte die uk van een alfa niet, onderschatten was in dit soort zaken nooit handig. Maar hij zou zichzelf niet zijn als hij niet zeker was van zijn zaak. Ditmaal was het Bolt die geamuseerd begon te lachen om wat ze zei over haar oude alfa. ‘An alpha who was killed by his own partner. Looks like he didn’t pay attention to those close to him, if you ask me.’ Kaatste de reu fel terug. Dit zou wel een hele reactie bij haar teweeg gaan brengen. Al had Bolt nu wel een van zijn kaarten verspeeld door dit te vertellen, maar Maiya had genoeg te vertellen daar was hij zeker van. ‘So he wasn't that smart or strong by that matter. So I guess, that if you wan't to join a pack where the son of that dumb ass is leading, be my guest.'words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   zo aug 03, 2014 11:42 pm
Nymeria vond dat zwartje wel een goed argument had. Ondertussen dat de twee begonnen te bekvechten begon zij weer wat vlees op te schrokken. Tot nu toe had ze mentaal in haar hoofd dat de Aeron nou niet echt haar ding was. Maar het was waar wat zwartje zei. Blijkbaar hielden ze dit gebied al lang vast. De Cheesy naam roedel was hier nog maar net. 'He will grow into a strong leader, just like his father' Zei zwartje plechtig. 'An alpha who was killed by his own partner. Looks like he didn’t pay attention to those close to him, if you ask me. So he wasn't that smart or strong by that matter. So I guess, that if you wan't to join a pack where the son of that dumb ass is leading, be my guest.' Kaatste Bolt daar weer op terug. Ondertussen dat ze aan het eten was overwoog ze haar kansen. Misschien was dit een slecht idee en moest ze maar gewoon weer doorgaan met haar schrans partijtje terwijl ze Bolt en zwartje hun gang liet gaan. Ze leken beide wanhopig om de slechtste te zijn wat wel amusant was om te bekijken. Nymeria was onder de indruk van de sluiptechniek die zwartje had gedemonstreerd. Dat was iets wat ze wel wilde leren. Ik wil hun gezichten wel zien als ik bij de ene ga en dan over loop naar de ander. Dacht ze terwijl ze kauwde op een mals stuk vlees. Toen ze dat stuk vlees had doorgeslikt kwam ze overeind en haalde ze diep adem. Ze wendde zich weer tot de twee wolven. Met een serieuze blik deze keer keek ze naar de zwarte teef. "Ik hoop dat jouw kleine leider machtiger is dan hij klinkt" Zei ze waarheidsgetrouw. Ze knikte even naar Bolt. "Hoe charmant en gespierd je ook lijkt, ik denk dat ik toch maar overloop naar The Aeron. Een roedel met voordelen is wel mijn ding" Ze liep behoedzaam langs Bolt heen en ging naast zwartje staan met haar bebloede bek, kraag en borst. "Ik denk dat ik je nog wel tegen kom ooit, vrind" Zei Nymeria met een duistere ondertoon en een valse grijns om haar lippen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Zora
PROFIELAantal berichten : 66
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 3 years
Roedel: The Aeron
Partner: Let's make it bloody

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   ma aug 04, 2014 1:34 am
Zora
Take your last breath boy, I'm gunnin' for you
3 years | The Aeron | Latro


‘Natuurlijk niet, zeker niet als jij er tussen ligt.’ Sprak de witte reu met een mierzoete stem waarnaar Zora kort moest lachen. "Don't worry, that won't happen." Zei ze nu geruststellend tegen hem. Nee, dat zou inderdaad niet schattig zijn, maar dat zou niet gebeuren. Hij reageerde niet ongemakkelijk op dat ze zo dichtbij stond. Het was ook eigenlijk puur bedoeld om hem te testen. Iedereen had zijn zwakke punten en die van hem zou ze vroeg of laat wel vinden. De witte teef leek hun wel graag te zien vechten, hoewel ze dat allebei waarschijnlijk wel graag wilde - zelf zou ze dat in ieder geval wel willen - waren ze ook slim genoeg om dat niet te doen. ‘Sterven door een mismaakte hond als je zelf, wat ben je grappig.’ Had hij gezegd. "Zul je het nog grappig vinden als je ligt te rotten in de grond?" Vroeg ze nu opnieuw met een poeslieve stem aan de witte reu. Haar ogen fonkelden met een valse blik in haar ogen terwijl ze hem in de ogen aanstaarde. Ze richtte zich daarnaar alleen weer op de teef om haar ervan over te halen dat The Aeron toch wel echt een stuk beter was dan dit groepje wanna-be wolven. Ze vertelde haar dat ondanks dat hun leider nog jong was dat hij zou uitgroeien tot een sterk leider zoals zijn vader waarop de witte reu begon te lachen. Ze draaide haar kop naar hem toe om te zien wat hij te vertellen had. ‘An alpha who was killed by his own partner. Looks like he didn’t pay attention to those close to him, if you ask me.’ Sprak hij nu waarbij Zora hem met woedende ogen aankeek. Hier raakte hij een verkeerde snaar. Dat was misschien een van de mooie dingen aan The Aeron, ze waren trouw aan hun alfa en deden werkelijk alles voor hun, zelfs wanneer ze er niet meer waren. Haar ogen gaven een waarschuwende blik maar hij bleef nog even doorgaan. ‘So he wasn't that smart or strong by that matter. So I guess, that if you wan't to join a pack where the son of that dumb ass is leading, be my guest.' Zei hij. Hoe kwam hij aan deze informatie? Ze bleef hem even zwijgend aankijken met blinde woede in haar ogen. Het teefje kwam er weer tussen. "Ik hoop dat jouw kleine leider machtiger is dan hij klinkt" Sprak het teefje al gaf Zora er niet zo heel veel aandacht aan. Haar ogen bleven gericht op de rode ogen van de witte reu. "Hoe charmant en gespierd je ook lijkt, ik denk dat ik toch maar overloop naar The Aeron. Een roedel met voordelen is wel mijn ding" Ging ze verder waarbij Zora kort moest glimlachen. De witte teef ging naast haar staan en Zora waagde een keer een kleine blik op het teefje. "Ik denk dat ik je nog wel tegen kom ooit, vrind" Sprak het teefje tenslotte nog waarnaar Zora meteen ook haar bek weer open trok. "Hoe weet jij dit?" Vroeg ze terwijl ze met onderzoekende ogen naar de witte reu keek. Plotseling schudde ze haar kop en begon ze te lachen. "You are so stupid." Zei ze lachend. Er was maar een iemand waarvan hij die informatie kon hebben gehad. Renier zou ook kunnen maar ze achtte hem minder spraakzaam dan het witte teefje met de twee verschillende oogkleuren. "Jij vertrouwd die.. Bitch?" Vroeg ze hem toen verbaast. "De enige fout die hij ooit had gemaakt, by falling inlove with that little monster." Sprak ze met pure haat in haar stem. "Ik zou maar uitkijken als ik jou was." Zei ze waarschuwend tegen hem met een grijns. Ergens geloofde Zora helemaal niet dat het allemaal Maiya's schuld was geweest, als Bryn haar nou eens geaccepteerd had, had dit nooit plaats gevonden. Natuurlijk had Maiya ook haar bijdrage gehad in dit alles, anders had Bryn niet zo'n haar aan haar gekregen. Toch, ondanks dat ze de volledige schuld niet bij Maiya legde haatte ze haar wel, de hele roedel deed dat, ze had hem tenslotte vermoord. "Now tell me, did she died in that fire? Of did she return?" Vroeg ze nu met een duivelse grijns. Dit was informatie waar de hele roedel naar hunkerde aangezien iedereen met liefde hun tanden in dat teefje wilde zetten...

No, I'm not nice, you got that right
thanks


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: Staying Up [Open]   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Staying Up [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» LUNA NIVEA [open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Velden-