De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Different (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


T-Jay
PROFIELAantal berichten : 97
Leeftijd : 18
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1,7 years
Roedel: -
Partner: You're the only one I wish I could forget

BerichtOnderwerp: Different (open)   za jul 26, 2014 10:48 am
Eindelijk was hij er dan. T-Jay zuchtte van opluchting toen hij de vlakte zag. Ja, hij had velden toch wel echt gemist. Ergens was het gewoon zijn thuis. Verderop zag hij een kudde herten staan en hij moest gewoon wat te eten hebben. Hij had tenslotte een lange reis gehad en verdiende wel een lekker maaltje.

Naarmate de wolf dichterbij kwam, sloop hij steeds lager door het gras terwijl hij de kudde naderde. T-Jay wachtte even af om te zien welk hert het beste zou zijn om te vangen. Een hinde met haar jong stond midden in de kudde. Nu alleen nog even bedenken hoe hij dit ging doen. Hij moest de kudde van achter benaderen.
Hij kroop verder tot hij nog maar op een paar meter afstand was, nog net genoeg om niet gezien te worden. Toen stoof hij op uit het gras tussen de herten door en rende naar het kalf toe om het te grijpen. Hij sprong via de zijkant richting het kalf maar die kon nog net op tijd naar links springen. T-Jay liet het er niet bij zitten en rende het dier achterna. Weer sprong hij tegen het beest aan om de nek te kunnen grijpen met dit keer meer succes.

Het dode kalf lag recht voor hem en T-Jay genoot ervan. Het nog jonge vlees proefde prima. Hij likte langs zijn lippen en nam nog wat happen. Echter was hij niet de enige die waarschijnlijk wel zin had in een lekker kalfje. Een wolvengeur kwam zijn neus binnen en T-Jay stond direct op terwijl hij over zijn kalf heen ging staan hopend dat de wolf zich even liet zijn.I'm sleeping al these demons away, but your ghost, the ghost of you, it keeps me awake.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Triple H
PROFIELAantal berichten : 120
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,6 Years
Roedel: Roedels zijn een teken van zwakheid.
Partner: Try me.

BerichtOnderwerp: Re: Different (open)   ma jul 28, 2014 8:59 am
Triple kwam uit de bossen vandaan en zag een wolf een kalfje vangen. Hij zag dat de moeder van het kalfje omdraaiden en terugstormen om dit de bruine wolf een lesje te leren. Triple sprintte zo snel hij kon de heuvel op de wind gierde door zijn oren en de jongere wolf had hem ook ontdekt maar niet de hinde. Triple sprintte en net voor het kalfje toen de hinde haar poot wilde ophijzen om de reu te vertrappen sprong hij over de bruine wolf heen en belandde op de rug van de hinde. Hij klemde zich met zijn nagels vast in de rug en beet in de poot van de hinde die op de grond viel. Ze kon niet meer opstaan en Triple liep naar het hoofd toe. De hinde maakte voor de laatste keer een hulp geluid en toen doorboorde de zwarte reu de hersenen van de hinde. De ogen waren groot en werden donker. Er klonk gestamp en de kudde herten wilde de dode hinde wreken. Triple nam snel een hap van zijn prooi en zag dat de kudde herten hun kant op kwamen rennen. 'Oh nee, uhm we kunnen beter weggaan.' zei Triple die wilde vluchten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


T-Jay
PROFIELAantal berichten : 97
Leeftijd : 18
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1,7 years
Roedel: -
Partner: You're the only one I wish I could forget

BerichtOnderwerp: Re: Different (open)   wo jul 30, 2014 8:13 am
T-Jay keek geïrriteerd op toen een zwarte wolf met bloedrode ogen op hem af kwam lopen. Of wat je lopen noemde, de wolf remde inmiddels. Hoefgetrappel klonk achter hem en snel draaide hij zich om. Hij wilde net wegspringen maar de hinde werd opzij geduwd door de zwarte reu. De reu beet de hinde dood om het vervolgens op te eten. Echter keerde de kudde terug. Dit was foute boel, maar T-Jay zou zijn lekkere kalf niet opgeven. 'Oh nee, uhm we kunnen beter weggaan.' Zei de reu die op het punt stond nu te gaan vluchten. Hij meent het, schoot er sarcastisch door T-Jay's hoofd. Hij pakte zijn kalf zo op dat het makkelijk mee te slepen was en rende zijn eigen kant op. T-Jay twijfelde of hij boos moest zijn of juist dankbaar tegen reu. De reu had zijn maaltijd verstoort en als hij niet aan was komen rennen en die hinde had gedood dan was de kudde niet teruggekomen. Daarnaast was hij niet vertrapt door de hinde. Het was sowieso al vreemd dat de kudde nog achter hun aankwam aangezien ze altijd wegrende. Die beesten rende al weg voor 1 wolf dus waarom terugkomen bij 2? Noemde je dit natuur?
Echter remde T-Jay door tot de kudde stopte met rennen. Hij keek nog een keer achterom voor hij z'n kalf op at die inmiddels een soort zandlaagje had gekregen.I'm sleeping al these demons away, but your ghost, the ghost of you, it keeps me awake.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: Different (open)   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Different (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» LUNA NIVEA [open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Velden :: Heuvels-