De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Fine again [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Amaterasu
PROFIELAantal berichten : 51
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4,6 years
Roedel:
Partner: Don't tell me the flames took you to hell.

BerichtOnderwerp: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 2:50 am
Een week was voorbij gegaan en nog stond de bruine wolvin te hoesten alsof ze haar longen zou uitspugen. Ze nam, na de zoveelste hoestbui van die ochtend, een grote teug zuurstof en voelde hoe het prikkelde in haar keel. Ze braakte bijna bij de nieuwe opkomende hoestbui. Een grauw ontsnapte haar keelgat, tranen prikten in haar ogen. Lang had ze niet in het bos gezeten die in de fik had gestaan. Lang had ze zich niet gewaad in het vuur. In tegendeel, ze was er snel en ongedeerd uit geraakt. Maar de rook had haar te pakken gekregen. Het had ervoor gezorgd dat haar longen van roet waren gemaakt. Althans, zo voelde het. De laatste dagen was er verbetering geweest maar toch...

Lichtelijk geïrriteerd liep de wolvin naar een meer. Ze had net gefaald tijdens een jacht op een konijn. Amy had het beest willen besluipen waarna ze bijna gestikt was door een hoestbui tegen te houden en piepend op de grond lag. Een mol die meters diep had gezeten had zelfs haar belachelijke gepiep kunnen horen. Dus ja, haar konijn en tevens ook haar eten van de week waren gevlucht. Ze plaatste haar voorpoten in het meer en liet haar kop zakken. Verfrissend, aangenaam koel water smeerde haar keel. Een tweede keer haalde ze diep adem, deze keer bleef een hoestbui uit.

Amy dronk een lange tijd door, ze had al dagen niet meer gegeten en probeerde haar lichaam een beetje te voeden door te drinken. Het ergerde haar mateloos, ze kon jagen, fysiek was ze in orde. Haar conditie was uitermate goed. Maar het waren die vervloekte hoestbuien... Het hield haar op, ze kon niet wandelen of lopen tijdens het hoesten, dieren waren banger van het geluid van haar gehoest dan haar gegrom. Ze snoof bij de herinneringen aan haar rampzalige pogingen tot jagen.

Uiteindelijk hief ze haar kop op, likte de laatste druppels water van haar snuit en draaide zich om. Haar goudkleurige ogen waren gericht op het bos die bijna tegen het meer lag. Ze wist dat achter het bos de Wastelands lag, het verbrandde stuk waarachter Serigala lag. Meer had ze nog niet gezien. Loofbossen in de verte en een berg. Daar zou ze naar toe gaan, de berg. Amy hield van schaduw en kilte maar bovenal van sneeuw. Haar oren schoten vrijwel automatisch naar voren toen het geluiden oppikte. Meteen werd ze uit haar gedachten gehaald en keek in de richting van het geluid. Ze pikte nog geen geur op, het kon van alles zijn. Instinctief haalde ze haar lippen op, nekharen overeind en staart agressief de lucht in.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 4:13 am


Een beetje rondplonzen in een overmaatse vijver was niks voor een alpha. En juist daarom deed Rajaion het lekker toch. Een stereotype leider was hij niet, hij deed vooral zijn eigen zin en blijkbaar had hij gewoon het geluk gehad dat veel andere wolven het daarmee konden vinden. Met een staart die langzaam heen en weer tikte, liep en zwom hij half door het meer. Het water kwam tot aan zijn schouder, zodat de pijn van de brandwonde ook weer verlicht werd. Zijn vel begon er eindelijk weer deftig en uit een stuk uit te zien, maar veel vacht stond er nog altijd niet op. Zijn mooie, prachtige, pluizige vacht. Snik snik.

Maargoed, vacht groeide terug, net zoals zijn macht. Bloody Revenge groeide, ondanks de recente rampen die hen getroffen hadden. Ze waren hun consigliere kwijt, maar als tegenruil had het universum hen drie nieuwe leden geschonken, inclusief de dochter van Kearn zelf. Die gedachte deed hem spontaan glimlachen. Ineens zag hij aan de oever een wolvin in het water komen. Ze dronk een hele lange tijd, alsof haar maag een woestijn was ofzoiets. Ze kwam hem ook bekend voor, niet dat hij haar eerder gezien had, maar haar omschrijving deed hem denken aan een wolvin in Serigala. Eens zien of dit vermoeden ook klopte. Rajaion deed geen moeite om zijn aanwezigheid te verbergen, dus ze had hem ook meteen opgemerkt. Haar houding sprak agressie en dominantie. "Al die agressie zeg", Bromde hij mopperend. "Een simpele hallo is aangenamer hoor", Zei hij toen droogjes, terwijl hij zijn natte kont een paar meter van de wolvin neer plantte.

Laatst aangepast door Rajaion op wo jul 30, 2014 6:31 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 4:18 am

Vanuit de loofbossen was ze richting het meer gelopen. Tenminste daar leek het op, want vlak voor haar lag een meer. Het gebied was voor haar onbekend. Ze liep hier nu enkele dagen rond, maar echt veel te beleven was er niet. Wel had ze een aantal dingen al opgemerkt hier. Er moesten hier meerdere wolven zijn vanuit Serigala. Misschien dat ze nog oude bekenden zou tegenkomen. Altijd leuk. Alhoewel er een aantal gezichten waren die ze liever niet weer hoefde te zien. Gelukkig waren deze al tijden niet opgedoken en was de kans klein dat ze die hier tegenkwam.

Het was lekker fris voor een zomerse dag. Helemaal prima, want ze had hitte genoeg gehad. Nog steeds had ze het idee dat ze zelf naar vuur rook. Ondanks dat ze redelijk uit de buurt van de brand was gebleven. Als je goed keek zag je tussen haar vacht nog roetdeeltjes zitten. Ze vroeg zich af of er ook wolven verbrand waren. Misschien wolven die ze kende. Misschien wel familie of vrienden van haar. Niet dat ze die veel had of dat ze nog leefden. Ondertussen was ze aan het idee gewend geraakt dat ze alles weer in haar eentje moest doen en dat moest haar prima lukken. Alhoewel haar leven nu wel een beetje overnieuw begon. Ze had een naam, een titel en mensen die ze kende. Dit was nu allemaal weg en nu was ze niemand. Nog niemand, want als het aan haar lag zou daar verandering in komen. Misschien dat ze zich ooit weer een keer aansloot bij een roedel.

Haar blik verschoof even. Ergens langs het meer dook een gedaante op. Een donkere gedaante. Een teef die iets jonger dan haar was. Ze was waarschijnlijk aan het drinken. Even aarzelde Kai of ze misschien deze teef een bezoekje moest brengen. Ach, het kon geen kwaad. Langzaam sjokte ze richting de wolf. Vanaf de andere kant merkte ze op dat ze niet de enige was die met hetzelfde idee kwam. Een jongere reu leek ook de teef zijn op te vallen en ook aanstalten te maken om op visite te komen. ”Theekransje?” Ze voegde zich bij de twee wolven en liet haar blik over hun heen glijden. Waarschijnlijk waren dit de soort wolven die ze hier kon verwachten.  

[Je was niet wat eerder haha]17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Amaterasu
PROFIELAantal berichten : 51
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4,6 years
Roedel:
Partner: Don't tell me the flames took you to hell.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 6:14 am
Terwijl ze daar stond en haar bezoeker aankeek voelde ze terug een hoestbui opborrelen. De reu sprak en kort daarna kwam er een teef. Spontaan gingen haar staart en kop neer wanneer de hoestbui ook werkelijk naar boven kwam. De woorden van de zwarte wolvin werden overstemd door het gehoest. Als ze enige kwade bedoelingen hadden, dan was ze er geweest. Maar goed, na dat gênante moment herstelde de wolvin zich, haar staart ging stijfjes achter zich. Ze keek hen even beide aan waarna ze zich op de reu richtte, "Hoestbui is ook goed?" klonk haar grauwe stem. Het goede gevoel van fris water was alweer verdwenen. Ze schatte de reu een stuk jonger in dan zichzelf. De teef daarentegen schatte ze iets ouder in, ze keek haar even in de ogen maar kon er niets vanop maken.

De reu zat neer aan haar ene zijde, de andere wolvin stond recht tegenover hen. Amy hield zich gedeisd om enkele redenen. Ten eerste was ze niet in staat om een gevecht te winnen wanneer zo'n vervloekte hoestbui kwam opzetten. Ten tweede betwijfelde ze of ze beide aan kon. En ten derde... "Ben jij niet de alpha van Bloody Revenge?" vroeg ze aan de reu. Hij was nog zo... jong om een alpha te zijn. En hij leek niet echt een leidersfiguur maar desalniettemin zeiden de verschillende geuren die rond hem hingen iets anders. Daarnaast, hij had verschillende brandplekken, dus hij kwam zeker van Serigala. Ze glimlachte scheef, zonder echte vreugde in en wachtte geduldig af.

[kort... ^^; ]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 6:31 am


Vlak nadat hij aangekomen was, arriveerde een tweede wolvin op de plek. Damn zeg, was iedereen hier zo oud of lag het aan hem? Voor hij goed en wel besefte wat de nieuwkomer zei, kreeg de eerste een of andere oma-hoestbui. Sterf thuis ofzo. Waar the hell was hij in terecht gekomen. "Hoestbui is ook goed?" Zei de eerste wolvin op zijn eerdere opmerking. Hij haalde zijn schouders op. "Mij best hoor", Zei hij koeltjes. Het interesseerde hem niet echt. Daarbij had hij eindelijk door wat de andere had gezegd. Theekransje. Wat had iedereen hier met freaking theekransjes en theeparties? Die dingen waren zeker in hier.

Rajaion voelde hoe de jongere wolvin haar houding liet varen en hem nauwkeurig in zich op nam. "Ben jij niet de alpha van Bloody Revenge?" Merkte ze op. De zwarte reu grinnikte kort. "Daar gaat mijn plan om even incognito te blijven", Zuchte hij toen. "Maar ja, in levende lijve ja", Bevestigde hij. "En wie mogen jullie zijn? De lokale theekransjesclub voor oma's ofzo?", Vroeg hij toen aan de beide wolvinnen. Misschien was het riskant om hen misschien te beledigen, maar hij ging af op zijn gevoel, en dat zei dat er waarschijnlijk niet zou gevochten worden vandaag. Daar was het nu eenmaal te warm voor.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 7:14 am

Haar blik viel op de teef. Zou het misschien zo kunnen zijn dat ze deze misschien al eens eerder was tegengekomen? Iets in haar zei van wel, maar ze zou zich ook heel goed daarin kunnen vergissen. Ze had al zoveel wolven voorbij zien komen dat haar geheugen zo nu en dan er eentje moest wissen om plek te maken voor nieuwe. De reu was voor haar in ieder geval compleet onbekend. Hij droeg een verdachte sterke roedelgeur om zich heen.  Bloody Revenge... Ze had geen idee wat dit dan weer voor clubje wolven moest zijn. Ze had al verscheidene roedels langs zien komen die meestal uitliepen tot grote flops. ”Ben jij niet de alpha van Bloody Revenge?” hoorde ze de teef vragen. Echt een leiderstype leek de reu niet in haar ogen. Misschien kwam dat wel omdat hij aardig jong was voor een alpha. Op een één of andere manier stonden jonge alpha’s niet altijd garand voor een roedel die een lange tijd voortzette. "Daar gaat mijn plan om even incognito te blijven. Maar ja, in levende lijve ja. En wie mogen jullie zijn? De lokale theekransjesclub voor oma's ofzo?" Een vage grijns verscheen even op haar gezicht. Zo oud was ze toch niet? Tegenwoordig waren er gewoon te veel jonge wolven zodat zij oud leek. Blijkbaar was de houdbaarheidsdatum van wolven aardig verkort te laatste tijd. Ze gokte er maar op dat alle oudere wolven met pensioen waren gegaan in één of ander bejaarden paradijs voor ouwe grijze wolven waar ze dan massaal heen gingen. Kai was daar in ieder geval nog lang niet aan toe. Ze zag tot nu toe alleen maar voordelen in haar leeftijd. ”Nee, maar wie weet voor in de toekomst als we echt oud en versleten zijn.” Mocht ze ooit oud worden. Ze had al meerdere keren op het randje van leven en dood gestaan, maar ze heeft tot nu toe alles nog overleefd. Het was ook duidelijk te zien op haar lichaam dat er enkele wolven de kans hadden gekregen om zich uit te leven op haar. ”Dat kon nog wel eens leuk worden met twee roedels hier,” merkte ze op. Ze was laatst al een wolvin van een andere roedel tegengekomen die zich hier had gevestigd. Ze was benieuwd wat daarvan zou komen. Bloody Revenge moest overgekomen zijn van Serigala, maar vreemd genoeg kende ze de roedel amper. Misschien had ze toch teveel op zichzelf geleefd de laatste tijd of was de roedel nog groen en moest het zich nog zien te bewijzen.  17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Amaterasu
PROFIELAantal berichten : 51
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4,6 years
Roedel:
Partner: Don't tell me the flames took you to hell.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 8:49 am
De reu had een soort attitude die ze niet kon plaatsen. Het was net geen arrogantie, dat voelde ze. Het prikkelde haar, op een ergerlijke manier maar niet zoals andere wolven deden. Ze kon het niet plaatsen en eerlijk, ze wist niet of ze deze reu aangenaam vond of niet. In ieder geval had zowel de reu als de teef nog hun tanden niet in haar vel gezet en dat was alweer een heel stap verder.

Na een korte stilte vroeg Amy naar de rol van de reu al dan niet als alpha. Terug de attitude die hij droeg als een mantel en de bevestiging. Dus hij was de alpha? Nog voor ze kon verwerken wie ze voor haar had ging hij verder, "En wie mogen jullie zijn? De lokale theekransjesclub voor oma's ofzo?" Amy trok een wenkbrauw op, automatisch rechtte ze zich een beetje en keek naar de andere wolvin. Ze zag kort de grijns op de zwarte wolvin, Amy grinnikte zachtjes nadat de wolvin gesproken had. "Pas maar op, jonkie, oma's kunnen nog hard bijten." Persoonlijk vond Amy zichzelf nog niet oud. Als je de leeftijd van zeven had bereikt begon het te tellen, in haar ogen.

Nog voordat er gesproken werd klonk er zacht gehoest. Niet zo erg als enkele ogenblikken geleden maar toch... gehoest. Amy gromde zacht tegen niemand speciaal. ”Dat kon nog wel eens leuk worden met twee roedels hier,” de bruine wolvin keek even om. "Oh? Wat voor andere roedel?" deze twee waren de eerste die ze had tegengekomen. Amy wist nog niets van het gebied, laat staan van zijn inwoners. Ze hoopte niet op Tundra Pack, misschien waren ze allemaal als marshmallows blijven steken in het bos. Een grijns liep over haar lippen bij de gedachte van een levend verbrandde Mindo.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo jul 30, 2014 10:29 am


De reu zag hoe de twee wolvinnen hem sceptisch opnamen toen hij bevestigde dat hij wel degelijk de alpha van Bloody Revenge was. Sowieso omdat hij er in hun ogen nog piepjong uitzag. Hmpf. En the Aeron dan? Hun alpha was nog niet eens twee jaar oud. Niet dat hij in Raj' ogen een alpha van een deftige roedel was. Eerder de leider van de lokale boerenbond ofzo. Maar ach, hij zat hier en hij kon zichzelf wel degelijk alpha van een roedel noemen. Dat konden de twee wolvinnen voor hem sowieso niet. Puntje voor hem.

Een beetje de oudjes teasen zou hij niet laten schieten. Ze reageerden er echter redelijk relax op, wat maar goed was voor de situatie. ”Nee, maar wie weet voor in de toekomst als we echt oud en versleten zijn.” Zei nummer twee. Nummer één reageerde eerst met een hoestbui. Daarna kreeg ze er deftig wat woorden uit. "Pas maar op, jonkie, oma's kunnen nog hard bijten." Rajaion zei niks maar keek haar breed grijnzend en een tikkeltje uitdagend uit. 'Proof it' leken zijn loodgrijze ogen te zeggen, al was hij niet uit op een heus gevecht.

Nummer twee nam weer het woord (nota aan mezelf: vraag die hun naam eens, voor het gemak). ”Dat kon nog wel eens leuk worden met twee roedels hier,” Merkte ze op, maar Raj vond dat onzin. The Aeron vormde geen bedreiging voor hen. Maar toch, misschien wist deze wolvin wel meer. Nummer één alleszins niet. Die had zelfs nog niet van die roedel gehoord. "Oh? Wat voor andere roedel?" Vroeg ze. "Wat jij een roedel noemt", Zei hij licht spottend tegen nummer twee. "Ze noemen zichzelf the Aeron, onder leiding van een alpha die nog jonger is dan mij", Zei hij, op een scherp toontje dat de twee wolvinnen liet weten dat hij heus wel door had dat ze kritisch waren om zijn jonge leeftijd. "Het kan inderdaad nog leuk worden ja, vooral omdat wij dan eindelijk eens wat te doen hebben in plaats van wachten tot de andere roedels klaar zijn om onze uitdaging aan te nemen", Sprak hij toen, terugdenkend aan de zwakke houdingen van the Kuolema en Tundra Pack.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   do jul 31, 2014 1:20 am

De oudere teef die naast haar stond leek moeite te hebben met ademen en zo nu en dan klonk er was gehoest. Blijkbaar waren er dus wolven die redelijk getroffen waren door de bosbrand. Deze moest dus ook van Serigala zijn, net zoals de jongere reu, die blijkbaar de alpha was van Bloody Revenge. Niet dat haar dat wat zij. Titels zeiden meestal niets als het om een gevecht of iets dergelijks aan kwam. Daarnaast bestond de roedel nog niet zo lang en had het zich nog lang niet bewezen tot zover zij wist.

”Oh? Wat voor andere roedel?” hoorde ze de teef naast haar vragen. Voor een aantal dagen terug had ze een wolf ontmoet die lid was van The Aegon. Het zei haar nog minder dan Bloody Revenge, maar het bleek een roedel te zijn geweest uit dit gebied. Ze zouden elkaar hoe dan ook als een dreiging gaan zien. ”Wat jij een roedel noemt,” zei de reu licht spottend. "Ze noemen zichzelf the Aeron, onder leiding van een alpha die nog jonger is dan mij. Het kan inderdaad nog leuk worden ja, vooral omdat wij dan eindelijk eens wat te doen hebben in plaats van wachten tot de andere roedels klaar zijn om onze uitdaging aan te nemen.” In Serigala waren naast Bloody Revenge nog twee roedels geweest wist ze zich tot haar grote ergenis. De meest verschrikkele club honden was dan toch wel Tundra Pack. Ze hoopte dat de hele roedel was opgeslokt door een zee van vlammen. Wat had ze er graag bij willen zijn om dat nou eens te zien.

De reu leek ervan overtuigd te zijn dat zijn roedel het prima kon maken tegen The Aeron, maar dat viel nog te bezien. The Aeron waren, tot zover zij had meegekregen, erg slechte wolven die geen anderen tolereerden en vooral geen wannaberoedels die even aan kwamen waaien. ”Hmm, ik wens je veel succes in ieder geval. Ik denk dat je Bloody Revenge nog heel wat te  bewijzen heeft.”
17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Amaterasu
PROFIELAantal berichten : 51
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4,6 years
Roedel:
Partner: Don't tell me the flames took you to hell.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   vr aug 01, 2014 9:08 am
Bleek dat Amy de enige was die niet op de hoogte was van de andere roedel. Aeron, een roedel die geleid wordt door iemand nog jonger dan de alpha van Bloody Revenge. Amy snoof even, waarom werden roedels geleid door zo'n jonkies? Waar waren de oude leiders vol littekens van oorlogen die gestreden waren ver voor de meesten hun tijd? De ervaren oude leiders, weg. Ach, ze had zelf al aan het hoofd gestaan van een roedel met haar vier jaar.

Ondertussen sprak de reu verder, Amy pikte maar half op wat hij zei. Haar oren bogen even geïnteresseerd naar voren. Ze wist maar al te goed over wie hij het had. "Tundra...", zei ze zacht met een kille, spottende ondertoon. Het was naar niemand gericht. Tenslotte sprak de teef, er zat een waarschuwing in haar stem naar de reu zijn roedel toe. In Serigala had ze inderdaad nooit veel van de Bloody Revenge gezien. "Wat actie kan geen kwaad, ik wil het niet missen." ze sprak zich niet uit wat voor rol ze ooit zou spelen. Amy wist niets van de twee roedels maar om aan de zijlijn te staan en niets te doen als er bloed vergiet is?

[Ow god ik wist gewoon echt niet... blegh, sorry...]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   vr aug 01, 2014 10:50 am


Hoe langer het gesprek duurde, hoe meer geïrriteerd hij was, al liet hij dat niet merken. Professioneel blijven nu. De twee oudjes waren hem en zijn hele roedel aan het bekritiseren, zonder dat ze ook maar een greintje kennis over hun hadden. Respectloos wat? Hij zou hen eens laten zien hoe een roedel hoorde te zijn. Een roedel als Bloody Revenge was uniek, onder leiding van een heel capabele Big Boss en een heel capabele Little Boss, dank u zeer.

”Hmm, ik wens je veel succes in ieder geval. Ik denk dat je Bloody Revenge nog heel wat te bewijzen heeft.” Zei nummer twee. Hij vond dat ze zelf maar eens moest bewijzen of ze in de positie was om zulke dingen te zeggen. "Wat actie kan geen kwaad, ik wil het niet missen." De grote, zwarte reu had hoe langer hoe meer moeite om zich in bedwang te houden. Zijn ademhaling versnelde een beetje en zijn hart klopte ook sneller. Nee nee nee, stop. Slecht idee, Raj. Slecht. Idee.

Helaas voor hem was er niks of niemand in de buurt om hem te kalmeren. "Dus je wilt actie huh?" Zei hij, met een licht trillende stem. "En je wilt 'm niet missen huh?" Met een zoet glimlachje keek hij haar aan, maar zijn ogen spraken boekdelen. "Je kan het krijgen, hier en nu, op de eerste rij", Grauwde hij, de woede klonk eindelijk door in zijn stem. Met een enkele pas had hij de afstand tussen hem en hoestwolfje verkleint, en hij wierp zijn gewicht naar voren in zijn sprong. Het eerste stuk vacht en vel dat hij voelde, klemde hij tussen zijn tanden. Het moest ergens in de buurt van haar schouder zijn ofzo. Hij zette zijn gewicht op haar flank en duwde haar met al zijn kracht naar beneden. Rajaion was razend en daar droeg de wolvin nu de gevolgen van.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   ma aug 04, 2014 5:40 am

Ze merkte aan zichzelf dat ze zich aan de jonge wolf begon te ergeren. Waarschijnlijk kwam het door z’n arrogante houding ten opzichte van hun. Hij had amper twee jaar opzitten en dacht nu al heel wat in z’n mars te hebben, maar zo werkte het niet. Ze had zijn naam nog nooit in een gesprek horen vallen. De reu leek ook aardig geprikkelt doen deze twee ‘oudjes’ ook lieten merken dat ze niet meteen z’n voeten zouden likken. Kai grijnsde even toen hij zijn blik zag. Ze zag hoe de kleine reu moeite had om zich in te houden en dat tegenover de oh zo simpele waarheid. ” Wat actie kan geen kwaad, ik wil het niet missen.” Hoogstwaarschijnlijk waren de gedachtes van de teef niet heel anders dan over de roedel dan die van haarzelf misschien. Dit was in ieder geval iemand die beter wist. Actie zou er wel komen, maar de vraag was wanneer.

De actie zou eerder komen dan verwacht echter. In ieder geval hier, bij het meer. De reu leek nu op de toppen van z’n tenen te lopen.   "Dus je wilt actie huh? En je wilt 'm niet missen huh?" sprak hij. Z’n stem trilde een beetje, maar z’n ogen zeiden dat het niet lang meer zou duren voordat hij op één van hun zou duiken. ‘Kom maar’ dacht Kai. Ze twijfelde er niet over dat ze deze wolf prima kon laten zien en voelen wie hij dan misschien wel voor zich had. Echter vervloog die hoop al snel, want hij koos een ander slachtoffer. ”Je kan het krijgen, hier en nu, op de eerste rij.” En binnen no time wierp hij zich naar voren en stortte zich op de teef. Kai deed even een pas achteruit. Meedoen of laten gaan? Ze kende de teef niet, dus waarom zou ze haar helpen. Misschien als het uit de hand zou lopen, aangezien ze de reu geen overwinning gunde. Maar ze had er goede moed in dat de teef wel zou weten wat ze met dit soort gevalletjes zou doen.

17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Amaterasu
PROFIELAantal berichten : 51
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4,6 years
Roedel:
Partner: Don't tell me the flames took you to hell.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   di aug 05, 2014 9:00 am
Het kwam uit het niets, Amy zag nergens de trigger voor het plotse gedrag van de reu. Hij begon te trillen, zijn ogen zonden groot en zijn hele houding was van arrogant naar vijandig verandert. Amy trok een wenkbrauw op toen zijn bijna overslaande stem sprak. Trillerig, alsof er teveel energie in zijn vel zat. Er borrelde adrenaline naar boven. Nog voor hij zijn laatste woorden had gesproken kuchte Amy, trok haar bovenlip op en keek hem uitdagend aan. Hij grauwde, sprong vooruit. De wolvin sprong lenig naar rechts, voelde haar lichaam samen krimpen door een nieuwe hoestbui waardoor ze haar evenwicht verloor. Enkele tanden zetten zich in haar vacht rond haar schouder. Door zijn gewicht voelde Amy hoe ze naar achteren vielen. Ze maakte gebruik van het momentum en rolde door. Haar achterpoten duwden tegen het lijf van de reu zodat hij over haar op zijn rug zou belanden.

Eenmaal vrij uit zijn greep stond ze op, de zwarte wolvin had geen vin verroerd. Amy keek glimlachend naar de teef waarna ze op haar beurt op de reu stortte. Ze wou zijn nek grijpen, haar tanden erin planten en doorbijten. Er kwam iets van bloed op haar tong terecht, ze lachte met vacht tussen haar tanden en schudde met haar kop. Uiteindelijk loste ze en keek naar de geflipte reu. "Wil ik weten waarom je plotseling flipt?" haar ogen stonden uitdagend. Naar de maan met haar kapotte longen, die trouwens weer begonnen te prikken. Ze moest hoesten, ze kon het niet tegenhouden. "Verdomme..." grauwde ze die overging in een hoestbui.

[*wijst naar onderschrift* reden waarom het allemaal wat langer kan gaan duren... sorry]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   wo aug 06, 2014 1:34 am


Het had veel beter geweest als de zwarte reu gewoon rechtsomkeer had gemaakt daarnet, of gewoon nu zou vertrekken. Maar zijn trots zat hem in de weg. Hij had gewoon nogal een ego, en deze wolvinnen konden daar blijkbaar niet mee om. Waarschijnlijk omdat ze zelf een groot ego hadden. Dat botste gewoon. Rajaion ergerde zich dood aan hun idee dat ouderdom wijsheid bracht. For fvxk's sake, alsof zij zoveel beter waren op zijn leeftijd. Alsof zij toen de perfectie zelve waren. Nee, hij had dingen bereikt waar hij terecht trots op mocht zijn, en dat zou hij niet wegsteken om deze twee humeurige oudjes te pleasen.

Op een gegeven moment kon hij zich niet meer bedwingen, en snapte er iets in hem. Een bittere smaak kwam op zijn tong, die hij niet weg kon krijgen, hoeveel hij ook slikte. De adrenaline raasde door zijn lichaam, en de uitbarsting van energie en woede vloog richting de jongste wolvin. Die liet zich natuurlijk ook niet doen, hoe onverwachts het ook gebeurd was. Na een korte worsteling kwam ze vrij. Ze ging meteen in een tegenaanval. Ze beet zich vast in zijn nek, waarna ze met haar kop schudde. Zijn vel scheurde iets open. Rajaion leunde achteruit op zijn achterpoten, terwijl hij zijn klauwen in haar schouder sloeg. Hij probeerde haar uit balans te trekken, en uiteindelijk liet ze los. "Wil ik weten waarom je plotseling flipt?" Vroeg ze uitdagend. Rajaion ademde heftig in en uit. "Omdat jij geen teken van respect kunt tonen. Want daar ben je te goed voor, niet? Ik ben jonger en daarom minder waard dan jij of wat?" Grauwde hij agressief.

De wolvin kreeg weer een hoestbui. Normaal zou Raj nu gestopt zijn. Een wolf met gezondheidsproblemen aanvallen was laf, dat gaf hij toe. Maar hij zat te diep in zijn woede. Opnieuw haalde hij met zijn poot uit naar haar lichaam. Waar hij haar maar raken kon, zette hij zijn klauwen in haar vacht. Daar lukte het hem om soms tot op haar vel te raken, waarna hij die open trok. Met een woedende grom dook hij naar haar borst, met de bedoeling daar zijn tanden in te zetten.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   do aug 14, 2014 12:52 am

Ondanks alles wist ze dat de teef het niet makkelijk zou hebben. De reu was waarschijnlijk goed getraind en wist wat hij deed ondanks zijn leeftijd. Daar kwam bij dat de gezondheid van de teef aardig verslechterd was door de bosbrand. Zo nu en dan liet ze dat merken door de hoesten. Dat zou nog wel eens voor haar slecht kunnen uitpakken. Het enige wat Kai niet wilde was dat de reu niet z’n zin zou krijgen, maar ze wist dat ze zich niet zomaar op het gevecht zou moeten storten. De reu leek behoorlijk op z’n teentjes getrapt. ”Wil je weten waarom je plotseling flipt?” sprak de teef uitdagend. Niet lang daarna volgde er weer een hoestbui, waarna de teef vloekte. Kai hoorde hoe de reu snoof. Waarschijnlijk maakte het allemaal niet uit en was het enige wat er kon gebeuren dat dit gevalletje alleen maar kwader werd. Iets wat Kai nou niet echt beschouwde als een goede eigenschap. Je kon soms beter je inhouden in plaats van meteen reageren, maar negen van de tien keer had zij daar zelf ook moeite mee. Na mate ze ouder was geworden werd het minder.

"Omdat jij geen teken van respect kunt tonen. Want daar ben je te goed voor, niet? Ik ben jonger en daarom minder waard dan jij of wat?" grauwde de reu. Hij stond klaar voor een tweede aanval op de teef en eigenlijk zag Kai het niet zo heel erg zitten om de hele tijd als toeschouwer erbij te staan. ”Laten we het zo zeggen, Alpha, je bent niet de slimste.” Een grijnsje verscheen even op haar gezicht. Geen idee of de woorden die ze had uitgesproken wel bij hem aankwamen, aangezien hij erg druk was. ”Je overschat je eigen waarde, vind je niet?” De woorden klonken uitdagend en ze wist dat de reu nu net zo goed ook een aanval op haar zou kunnen proberen. Prima, want ze zag het wel zitten om zich helemaal uit te leven op die reu.


17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   do aug 14, 2014 12:52 am

Ondanks alles wist ze dat de teef het niet makkelijk zou hebben. De reu was waarschijnlijk goed getraind en wist wat hij deed ondanks zijn leeftijd. Daar kwam bij dat de gezondheid van de teef aardig verslechterd was door de bosbrand. Zo nu en dan liet ze dat merken door de hoesten. Dat zou nog wel eens voor haar slecht kunnen uitpakken. Het enige wat Kai niet wilde was dat de reu niet z’n zin zou krijgen, maar ze wist dat ze zich niet zomaar op het gevecht zou moeten storten. De reu leek behoorlijk op z’n teentjes getrapt. ”Wil je weten waarom je plotseling flipt?” sprak de teef uitdagend. Niet lang daarna volgde er weer een hoestbui, waarna de teef vloekte. Kai hoorde hoe de reu snoof. Waarschijnlijk maakte het allemaal niet uit en was het enige wat er kon gebeuren dat dit gevalletje alleen maar kwader werd. Iets wat Kai nou niet echt beschouwde als een goede eigenschap. Je kon soms beter je inhouden in plaats van meteen reageren, maar negen van de tien keer had zij daar zelf ook moeite mee. Na mate ze ouder was geworden werd het minder.

"Omdat jij geen teken van respect kunt tonen. Want daar ben je te goed voor, niet? Ik ben jonger en daarom minder waard dan jij of wat?" grauwde de reu. Hij stond klaar voor een tweede aanval op de teef en eigenlijk zag Kai het niet zo heel erg zitten om de hele tijd als toeschouwer erbij te staan. ”Laten we het zo zeggen, Alpha, je bent niet de slimste.” Een grijnsje verscheen even op haar gezicht. Geen idee of de woorden die ze had uitgesproken wel bij hem aankwamen, aangezien hij erg druk was. ”Je overschat je eigen waarde, vind je niet?” De woorden klonken uitdagend en ze wist dat de reu nu net zo goed ook een aanval op haar zou kunnen proberen. Prima, want ze zag het wel zitten om zich helemaal uit te leven op die reu.


17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: Fine again [open]   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Fine again [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» LUNA NIVEA [open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Meer-