De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Killa.


Killa.
PROFIELAantal berichten : 24
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4 years
Roedel: The darkness will lead me.
Partner: You'll never get closer to me than the moon.

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   wo jul 30, 2014 12:32 am

Killa was verblind door de woeden die door haar heen raasde. Het was lang geleden sinds ze zo boos was, maar dit keer kon ze het echt niet meer onderdrukken en eerlijk gezegd deed ze daar ook helemaal geen moeite meer voor. Hij moest dood. Hij moest gewoon dood. Killa boorde haar tanden en nagels waar ze een open plek zag. Ze hoorde vaag hoe een andere wolf, ze vermoedde Rajaion, ook rende naar het gevecht toe. Killa maakte zich niet druk om wat hij ging doen. Ze wist dat Rajaion haar niet zou tegen houden. Killa op toen de zwarte reus aan de andere kant van Triple stond en hem ook naar benden te duwen. Licht grijnsde Killa. Rajaion was haar aan het helpen. Het was misschien wat laag om met z'n tweeën tegen één te gaan, maar daar dacht Killa nu echt niet bij na. Ze boorde haar tanden in zijn nek en klauwde haar nagels in zijn taaie huid. Plots doemde een vierde figuur op. Een witte reu. De reu gaf weinig aandacht aan Killa en Killa gaf dus ook weinig aandacht aan de witte reu. Het leek erop dat hij ook klusje had met Triple om nog even af te handelen. Het viel Killa op dat de witte reu dezelfde geur droeg als Rajaion. Dus ze zaten samen in dezelfde roedel. How sweet. Echter dacht Killa er niet lang over na en ging ze verder met het martelen van haar jongere broer, ook al voelde het niet aan alsof ze familie was. Killa kon dan ook vrij weinig herinneren van vroeger en het maakte ook niet uit wat er was gebeurd, want dat hielp haar nu niet overeind. De geur van bloed hielp haar overeind en op dit moment was dat overweldigend. Op een of andere manier, kreeg Triple het voor elkaar om onder de drie sterke wolven vandaan te komen. Triple schoot ook meteen het kasteel in waar de pup zich had verstopt. Kort keek Killa Triple achterna, maar besloot hem te laten. Ze likte haar lippen af. De smaak van bloed was heerlijk. Kort richtte ze zich op Rajaion en de witte reu. "Bedankt heren," zei ze met een grijns. "Ik heb genoeg bloed geproefd voor vandaag," Ze gaf een dankbare knik naar de twee reuen, waarna ze de nacht in verdween en weg liep. Ze ging zich echt niet verontschuldigen voor de fouten die haar broertje had gemaakt. Zij had niks meer met hem te maken en dat had ze nu wel weer bewijzen.

[Ik heb het hele gesprek maar ff overgeslagen voor ur own good, anders was Triple echt dood geweest xD. En Killa is nu het topic uit ^^]shizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   wo jul 30, 2014 1:48 am


Van muurbloempje dat niks zei naar een of andere zatlap die zijn mond niet kon houden. Een hele stroom aan onzin kwam uit Triple's mond. Rajaion liet het allemaal heel gelaten over zich heen komen, verstond zelfs amper wat de zwarte reu aan het zeggen was. Hij schonk er gewoon geen aandacht aan. Ondertussen liet hij zijn blik richting Bolt gaan, en draaide even met zijn ogen. Zou dit nog lang gaan duren?

Dan ineens, zonder dat het er ook maar op geleken had, vluchtte de zwarte reu richting de ruïne en verdween naar binnen. Ok, blijkbaar was dit nu wel helemaal afgelopen. "Bedankt heren," Sprak Killa met haar typische grijns. "Ik heb genoeg bloed geproefd voor vandaag," En met die woorden verdween ze in de donkere nacht. Rajaion ging met een zuchtje zitten. "Ik neem aan dat die reu het geval was waar je het eerder over had?" Vroeg hij aan zijn witte vriend. "Vreemd gedoe, als je 't mij vraagt", Concludeerde hij. Ondertussen vroeg hij zich af of hij Killa ooit nog terug zou zien. Nu ze hier in dit gebied was, kon dat best wel gebeuren. Dat zou vast weer een interessante ervaring zijn. Stiekem keek hij er nu al naar uit.

Laatst aangepast door Rajaion op do jul 31, 2014 3:07 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
Bolt


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   wo jul 30, 2014 6:58 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

Bolt had flink genoeg gehad van deze kerel. Blijkbaar drong het niet tot hem door dat het aanvallen van een alfa nooit een slim idee was. Laat staan het op nemen tegen twee alfa’s. Oké, hij had zich hier wel tussen gegooid. Maar dat was dan vooral om een schuld te vereffenen. Verder had hij niets met de teef of zelfs met de reu die hij nog steeds in zijn bek had. One way or another had Triple zich toch vrij gekregen van de drie wolven en kwam er nu een hele hoop woorden uit zijn bek. Kort snoof hij. Een diepe zucht gleed over zijn lippen. Waarom had hij zich ook weer bemoeid?
Voor hij het door had maakte Triple zich uit de voeten en kort schoot zijn blik naar de teef. Bolt kende haar niet dus zag hij het nut er niet van in om te reageren op haar woorden. Niet dat het nodig was, want ook zij verdween al snel genoeg. Alright, dus dan werd het toch nog een onderonsje. Altijd wel gezellig. Voor kort keek hij nog naar de plek waar Triple verdwenen was, ergens was er een drang om hem achterna te gaan en hem gewoon in 1000 stukjes te schuren, maar in de plaats daarvan plaveide hij zijn kont maar op de stenen en keek terug naar Raj. ‘Hij is gewoon een rare kerel. Vast ergens tegen aan gegooid met zijn kop toen hij geboren werd of zo.’ Grijnsde hij waarna hij er verder geen woorden aan vuil maakte. De regen viel nog steeds heel vrolijk naar beneden, hoewel vrolijk was misschien een groot woord. Maar had zijn vacht wel weer mooi proper gemaakt. ‘Alright, dus hoe gaan we onze rangen weer herstellen?’ Daarmee doelde hij obviously op het verlies van Kearn. Een toch wel belangrijke schakel in het hele gebeuren als je het hem vroeg. Misschien was dit nog te snel na dat ze het nieuws hadden gekregen, maar ze hadden beslist geen tijd om nu rustig aan te doen.words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   do jul 31, 2014 3:04 am


Het was best een bewogen dag geweest. Eerst de ontmoeting met Shaylee, die hen het nieuws hadden gebracht van Kearn's overlijden. Nu dit 'gevecht', als je het al zo kon noemen. Toch voelde hij aan dat Bolt een beetje het gevoel had dat hij wat wraak had kunnen nemen voor de eerdere ontmoeting met de reu die Triple heette. En Killa terug zien.. Rajaion wist niet echt wat hij er van moest denken. Ergens was ze fijn gezelschap, maar langs de andere kant was ze soms zo onvoorspelbaar. En toch.. De tijd die ze samen hadden doorgebracht, elk kampend met hun eigen problemen, hadden een band gesmeed die niet zo snel kapot zou gaan, zelfs al zagen de twee elkaar maandenlang niet. De reu besloot om het nog een kans te geven en haar binnenkort eens op te zoeken.

Bolt haalde hem uit zijn gedachten door te antwoorden op zijn vraag. Raj knikte instemmend, met een brede grijns om zijn lippen. Het kon haast niet anders. Daarna kreeg hij weer een klap van de realiteit. ‘Alright, dus hoe gaan we onze rangen weer herstellen?’ Zei de witte reu. Hij zuchtte diep en lang. "Ik heb honestly geen idee. Er zitten wel geschikte wolven tussen, maar geen een met de mix aan kennis, ervaring en gezag die Kearn had", Zei hij. "Ik denk dat het beter is om eerst eens te zien wat dat Aeron-gedoe inhoud, en dan kijken of er iemand is met de nodige pluspunten om ons te helpen daar iets op te verzinnen.. Anders laten we die rang voor nu gewoon open?" Suggereerde hij, al was hij daar zelf niet zo'n fan van.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
Bolt


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   do jul 31, 2014 3:33 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

Om even eerlijk te zijn, was hij echt wel dik moe. Dit was de tweede keer in twee dagen dat hij in een “gevecht” had gezeten met die Triple. Het vermoeide de witte reu dat die dude niet beter wist. Plus vandaag had hij ook nog dat gesprek gehad met Maiya. Ja, haar naam was ondertussen terug in zijn verstand geschoten. Nog iets wat hij moest meedelen aan Raj. Zo veel te doen in een korte tijd, wel ja dat was de taak die hij op zich had genomen toen deze roedel gestart was. Het zou nog drukker gaan worden binnen kort als die eitjes van The Aeron hun eens gingen laten zien. Want voor zo “bevreesd” te zijn lieten ze het toch wel heel mooi afweten. Niet dat het hem ook maar iets kon schelen wat die wolven uit staken, liever kwijt dan rijk en dat zou worden beaamd door elke wolf van Bloody Revenge.

Bolt knikte. True, Kearn was een tacticus geweest. Genoeg wolven om uit te kiezen, maar die mix was inderdaad erg moeilijk te vinden. Toch moest het gebeuren, die rang kon niet open blijven als ze oorlog zouden gaan voeren. ‘Het lijkt me erg dom, sorry, om die rang open te houden. We weten niet wat The Aeron doet, waar ze staan en met hoeveel ze zijn. Ze kunnen morgen voor onze deur staan of binnen een week. Ik geef je wel gelijk dat niemand Kearn’s kwaliteiten bezit, maar die rang is onmisbaar als we onze plannen eenmaal door zetten.’ Om het woord dom in zijn mond te nemen was niet de slimste keuze van de wereld, maar hij was op zijn minst eerlijk. ‘Er is een wolf. Maiya is sinds kort toegetreden tot de roedel, ze heeft kennis over The Aeron, zij is degene die de vroegere alfa van die roedel heeft afgemaakt en ze weet dus ook wel het reilen en zeilen in die roedel. Ik zeg niet dat ze de rang waard is, helemaal niet. Maar ze kan erg handig voor ons zijn.’ Zijn rode ogen gleden naar Raj. Afwachtend op de reactie die hij zou geven. Als er iets was wat ze nu moesten doen, dan was het inderdaad het uitbuiten van de kennis die de teef had.


words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rajaion


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   do jul 31, 2014 5:31 am


Vermoeidheid speelde duidelijk met zijn brein. Helder nadenken was best wel lastig nu. Eigenlijk wou hij eerst nog eens alle leden zien, voordat hij een beslissing nam. Hij wilde iemand waarop hij evenwel kon op vertrouwen als hij op Kearn had kunnen vertrouwen. Daar was Bolt het echter niet mee eens. Hij noemde zijn voorstel zelfs dom, iets waar hij veel feller op gereageerd zou hebben als hij niet zo moe was geweest. Nu liet hij het gewoon over zich heen komen. De zwarte reu was ook niet uit op een gevecht met zowat de enige vriend die hij op deze vervloekte planeet had rondlopen.

Het gesprek over die rang viel even stil. Toen kwam Bolt met een ander interessant weetje. Een of andere Maiya had zich bij de roedel gevoegd, en bleek nuttige informatie over the Aeron te hebben. "Is ze te vertrouwen? Voor hetzelfde geld geeft ze ons foute informatie, en dan kunnen we voor.. Onaangename verrassingen komen te staan", Hij dacht even na. "Sowieso zie ik die wel nog eens passeren. Dan zullen we wel praten, kijken of ze de waarheid verteld en dan zien wat we met die info kunnen. Maar zoals je al zei, het zal snel moeten gaan", Bevestigde hij, waarna hij zijn ogen kort sloot en alles voor zichzelf nog eens op een rijtje zette.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
Bolt


Bolt
PROFIELAantal berichten : 127
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years
Roedel: Bloody freakin' Revenge
Partner: My butt.

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   do jul 31, 2014 5:55 am

Just hope you're heaven sent, and you're hell proof

De witte reu had een of andere zware uithaal verwacht van Rajaion, maar die bleef kennelijk uit. Toch nam hij het maar op zich om Raj’s voorstellen niet meer dom of iets te noemen, om toekomstige ruzies of zo te vermijden. Dat was wel het laatste dat ze konden missen met alles wat nog komende was. Ach ja, over die rang hadden ze het nog wel eens. Maar liefst binnenkort, voor alles opeens voor hun deur kwam te staan. ‘Weetje, wie weet loopt die Triple nog wel over naar the Aeron, die Drake of whatever zijn naam is lijkt me nog wel idioot genoeg om hem werkelijk te aanvaarden.’ Grijnsde hij even breed. Subtiele omgooi van onderwerp, en hopelijk een manier waarom Raj vergat dat hij hem eerder dom had genoemd.

‘In Serigala wou ze de roedel al joinen, maar dat werd een beetje opgehouden door die brand.’ Echt kwaad zag hij niet in de teef. Maar uitkijken was zowiezo altijd wel slimmer, zeker met dit soort zaken. Het zou gewoon verschrikkelijk handig zijn om een roedel lid dat ze dus wel kenden te droppen bij die roedel en zo dingen ontfutselen, way handiger. Sure, daar had hij niets op tegen. Bolt zijn gevoel over wolven liet hem meestal niet in de steek, maar afgezien van de ernst van de situatie leek het hem handiger als ook Raj eens zijn kop liet zien aan die teef. Gauw genoeg kreeg hij het idee dat ook zijn maatje niet meer helemaal wakker was, dus misschien was het beter om dit theekransje dan maar af te sluiten?words: ### | tag: Open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Let's play, I'll make it fun.. [Open voor iedereen]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Ruïnes-