De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Come and see me [Eevy]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Come and see me [Eevy]   vr aug 15, 2014 10:56 pm

De dagen sleten langzaam voorbij. Ze voelde zich nog steeds een wildvreemde in dit gebied en ze kon dit absoluut nog niet haar 'thuis' noemen. Sowieso waren er maar weinig plekken in haar leven geweest waar ze zich ook thuis voelde. Haar echte thuis lag misschien wel bij haar oude roedel, die van haar ouders, maar dat lag zo ver weg in het verleden. Terug gaan was sowieso niet echt een goed idee. Hoogstwaarschijnlijk was iedereen daar op leven na dood. Haar ouders waren sowieso hoogbejaard. Verder waren er niet echt plekken geweest die als thuis aanvoelden. Misschien in Wolfstory?

De teef slenterde langzaam door het bos heen. Ze hoorde hoe de bladeren kraakten als ze haar poot steeds neerzette en voelde hoe een kille wind langs haar streek. Het was nog vroeg en het eerste zonlicht reikte door het bladerdak heen van het bos. Zo nu en dan vertraagde ze haar passen nog meer als ze dacht een potentiële prooi in het oog te hebben, maar tevergeefs. Ze keek even naar een wond die op haar schouderblad rustte. Het was al weer een tijdje geleden en de wond was eigenlijk al weer mooi genezen. Alleen als ze zich erg inspande voelde ze hem nog af en toe. Ze had in ieder geval geen vrienden gemaakt bij Bloody Revenge op z'n zachts gezegd. Vrienden maken was sowieso niet haar sterkste kant. In principe had ze dan ook geen vrienden.

Weer vertraagde ze haar passen, ditmaal niet omdat ze weer iets zag wat misschien wel als ontbijt kon dienen, maar omdat er een soortgenootje haar naderde. Haar goudbruine ogen vlogen langs de bomen heen op zoek naar de gedaante van dit schepsel.


17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Eevy
PROFIELAantal berichten : 247
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4 winters 5 moons
Roedel: Life would be a Bloody Revenge.
Partner: Try to surpass the core of my heart. All you'll see is lava.

BerichtOnderwerp: Re: Come and see me [Eevy]   zo aug 17, 2014 8:01 am|Words: 513 |Note: Meh sorry voor de slechte post |Mood: Calm|

Langzaam aan slenterde de witte teef door het donkere bos heen. De zon kon elk moment opkomen en dat was dan ook het signaal geweest voor Eevy om te vertrekken. Ze had de nacht door gebracht onder een grote oude boom die haar schaduw bracht en waardoor ze zich voor het grootste gedeelte kon schuilen. Die dag ervoor had ze geen prooi kunnen vangen. Ze was een al een tijdje in dit gebied. Ze ging niet eens meer proberen om haar thuis ervan te maken. Ze zou het toch wel weer verliezen, net zoals Wolf Story, Morgandi, Hurricane en Serigala. Oh en natuurlijk elke wolf in dat gebied dat ze kende. Ze trok haar lip kort op, terwijl ze nu grondige door stapten. Ze wist dat sommigen van die wolven sterk waren en het hadden overleefd, maar hoe groot was die kans dat ze ze allemaal weer terug vond. Haar broer, tweelingzus, partner en pups was ze kwijt. Het enige wat ze over had was de roedel waarmee ze was gevlucht naar dit gebied. De Bloody Revenge. Een roedel waar ze al wel aan gewend was. Het was heerlijk om met meerdere te jagen op prooien en poedels dan in je uppie. Kort dacht ze terug aan toen ze met Rajaion ging jagen. Dat bracht haar ook weer bij haar poten, die hadden een paar brandwonden opgelopen toen ze vluchtte uit Serigala. Kort keek ze naar haar poten en stopte ze met lopen. Het was voor het grootste gedeelte alweer genezen. Je zag het bijna al niet meer en Eevy zelf voelde er ook niks meer van. Ze gokte erop dat ze wel een paar littekens zou zien als haar wintervacht eraf zou gaan in de zomer.

Ze liep verder, terwijl ze met haar neus naar geuren zocht van enige prooi. Haar maag gromde. Ze had behoorlijke trek gekregen. Ze moest echt wat te bikken zien te vinden. Geïrriteerd keek ze op toen een straal zonlicht in haar snuit scheen. Ze had het helemaal niet meer door gehad dat de zon was opgekomen. Ze moest zichzelf weer bij het heden houden. Om te gaan piekeren over het verleden had geen zin. Ze bleef staan. En snoof opnieuw de lucht op. Geen prooi. Ze zuchtte en wou verder lopen, maar op dat moment rook ze de geur van een oude bekende. Ze snoof de lucht nog eens. Gemengde geuren kwamen binnen. Ze herkende de geur vaagjes. Van de Shadows. Jammer genoeg kon ze het nog niet echt plaatsen. Ze besloot er maar heen te gaan. Veel slechts kon er niet van komen als ze inderdaad een oud-lid was van de Shadows. Een reünie was altijd leuk om tijd mee te doden. Eevy veranderde van koers en liep richting de geur. Al snel doemde de zwarte teef op. Eevy bleef op een afstand staan en keek haar met een grijns aan. "Kai," sprak ze. Goed kende Eevy haar niet. Ze had hier en daar wat gehoord van haar en daaruit bleek maar weer dat ze niet de slechtste was om als vriendin te hebben.


shizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Kai
PROFIELAantal berichten : 45
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5 f'cking years
Roedel: Follow the leader, leader, leader. Follow the leader!
Partner: And when you start to miss me, remember you let me go.

BerichtOnderwerp: Re: Come and see me [Eevy]   di aug 19, 2014 1:31 am


[Hmm, ik had niet echt inspiratie :')]
Voordat ze er erg in had stond een witte teef op een kleine afstandje van haar. Een sneeuwwitte wolf met blauwe ogen. Het duurde even voordat Kai doorhad dat ze deze wolvin misschien wel eens eerder had gezien. De grijns op het gezicht van de teef verrade dat die gedachte wel eens wederzijds kon zijn. ”Kai.” sprak ze. Kai had enkele tellen nodig om zich te herinneren wie dit dan wel precies was. Maar een ex-roedellid vergat je niet zomaar en sowieso niet eentje van de Shadows. Er verscheen even een vage grijns op haar donkere gezicht. ”Eevy.” Blijkbaar was ze niet de enige die helemaal hier was beland vanuit Wolfstory.  De teef was van haar ongeveer haar leeftijd en was, zover Kai had meegekregen, zeker niet een wolf die tot je vijanden wilde rekenen. Het leek wel eeuwen geleden dat ze nog lid was van de Shadows. Destijds waren ze nog een zeer sterke roedel geweest, gevreesd door vele wolven, maar dat behoorde allemaal tot de verleden tijd. Wie had het er nu nog over de Shadows?

Kai merkte op dat Eevy de geur van Bloody Revenge met zich mee droeg. Niet dat ze daarin een probleem zag, maar laat zij nou net diegene zijn die op z’n zachts gezegd niet erg goed bevriend was met één van de alpha’s van Bloody Revenge. Het was het enige akevietje geweest tot nu toe hier, maar ze had meteen wel een duidelijke stempel gedrukt met dat Bloody Revenge het niet voor haar was. Opvallend waren ook de littekens die ze bespeurde op de poten van Eevy. Ze herkende ze. Andere wolven hadden deze plekken ook gehad. Hoogstwaarschijnlijk waren het brandplekken van de brand in Serigala. Er waren dus nog best wel wat overlevenden. ”Ik had niet gedacht ooit nog een ex-Shadow aan te treffen,” sprak ze grijnzend. ”Ben je gekomen vanuit Serigala?” zei ze, terwijl ze een knikje gaf richting haar poten.


17'08'11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Eevy
PROFIELAantal berichten : 247
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4 winters 5 moons
Roedel: Life would be a Bloody Revenge.
Partner: Try to surpass the core of my heart. All you'll see is lava.

BerichtOnderwerp: Re: Come and see me [Eevy]   wo okt 08, 2014 7:43 am
|Words: 417|Note: Sorry voor late post >< |Mood: Relaxed|
De nachtzwarte teef richtte haar blik op Eevy. Eevy keek terug met een lichte grijns rond haar lippen. Een grijns die haar waarde aarde verraadde. Daardoor kwam de zwarte teef voor haar dan ook tot de conclusie wie ze was. ”Eevy.” sprak Kai uit. Kai was vroeger een mede-lid geweest van de o zo gevreesde Shadows. Een roedel van het verleden die je zeker niet op je pad tegen wou komen. De geur van de roedel alleen al was al zo beangstigend dat het de meesten wolven op de vlucht liet slaan. Eevy moest wat breder grijnzen bij die gedachtes. Goede oude tijden. Echter zette ze die herinneringen niet helemaal achter slot en grendel. Ze wou die herinneringen bewaren zodat ze die kon om zetten in ideeën. Ze had in genoeg roedels gezeten om te weten hoe je het beste een gebied kon dominantere. Zo had ze dan ook de goeie moed om de vaste roedel hier weg te werken en Bloody Revenge de dominante roedel maken. Ja. Ze wist vrij zeker dat dat zo zou gaan. Ze had zich niks voor niks bij de Bloody Revenge aan gesloten. Ze had al lang van te voren gehoord dat er een nieuwe slechte roedel was, maar aan die gedachte alleen had ze niet genoeg overtuiging. Ze moesten ideeën hebben. Goede ideeën. En toen ze die dan eindelijk kreeg toe geschoteld, sloot ze zich bij hen aan.

Eevy trok zich weg bij de flashback. Ze waren leuk, maar ze had er op dit moment vrij weinig aan. Ze stond immers voor een ex-Shadow lid. Ze waren misschien geen beste vriendinnen, maar ook geen vijanden. Ze kon echter niks buiten sluiten. Toch ging Eevy niet uit van het ergste. Ze ging geen conclusies trekken als er geen redenen voor waren. ”Ik had niet gedacht ooit nog een ex-Shadow aan te treffen,” sprak Kai. Eevy grijnsde, net zoals de zwarte teef. ”Ben je gekomen vanuit Serigala?” Kai knikte naar Eevy's poten. Ze kon het immers moeilijk verbergen. Eevy grinnikte lichtjes. "Ja. Je zult nooit geloven in hoeveel gebieden ik ben geweest, maar ik ben inderdaad vanuit Serigala gekomen. Kennelijk was in vuur badderen niet de beste tijdsbesteding," zei Eevy licht sarcastisch en grijnsde. Veel details zou ze over haar avontuurtje in Serigala niet vertellen. Ze zag geen aanleiding tot. Echter, vond ze wel dat ze nu ook wat informatie van Kai mocht weten. "En Kai, waar heb jij uit gehangen? Hoe ben je hier ooit beland?" vroeg Eevy.


shizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: Come and see me [Eevy]   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Come and see me [Eevy]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Bossen-