De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 ► BISCUIT

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Biscuit
PROFIELAantal berichten : 20
Leeftijd : 18
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4 years
Roedel: The Aeron - Drake
Partner:

BerichtOnderwerp: ► BISCUIT   ma aug 11, 2014 11:45 am
B I S C U I T

❄❄❄❄❄► GENERAL
Real name; Ryan
Meaning: Little king
Fake names: Frozen, Biscuit
Currently using: Biscuit
Gender: Male
Age: 3,7 years old
Season Born: Winter
Birth time: In the morning, around 5:30 AM
Voice: One Republic ~ Come home / Won't stop / All fall down / All the right moves / Marching on / Apologize / Mercy / Secrets / Counting stars / Something I need / Lose myself / Au Revior / and all the other songs from One Republic
Based on: No one► FAMILY
Mother: Aila
Father: Ethan
Brothers: Keith(†) and Blake
Sisters: Lucy(†) and Deliliah
Partner: None
Crush: No one► PACK
Lifestyle: Packmember
Pack: Aeron - Drake
Future Pack: Probably none
Current Rank: Magister
Former Ranks: In my 'former' live, just a few steps away from leader
Future Ranks: Unknown
Trainer: None
Pups: Rather not
Foster pups: Never again► OUTSIDE
Fur: White
Coat Length: Normal
Pattern: None
Eyes: Completely blue
Nose Color: Black
Built: Not really big and strong, more build to be fast
Extraordinary Things: None
Biscuit is een wat kleinere reu, die eigenlijk is gebouwd om snel te zijn. Zijn vacht is wit, en gaat eerder naar wat grijs-blauw achtig dan crème of geel. Zijn ondervacht is wat dikker en zacht, zijn bovenvacht is echter ruwer en iets minder dik. Hij is niet groot, eerder wat klein, waardoor je hem niet meteen als sterk beschouwd. Zijn hele lichaam is eerder voor snelheid, dan voor kracht gebouwd. In vechten zelf is hij niet echt zo goed, maar door zijn bouw en omdat hij daar juist zo veel voor heeft getraind is hij echt bijzonder goed in ontwijken. De kans de een aanval hem raakt is in de juiste omstandigheden klein, maar dat betekend niet dat hij onverslaanbaar is. Ondanks meerdere trainingen is hij niet sterk, en zal, als je hem raakt, ook sneller gewond raken. Hij is bijzonder behendig wat hij goed weet te gebruiken. Zijn staart is iets langer dan bij de gemiddelde wolf en zijn oren zijn ook wat groter waardoor hij een jongere uitdrukking heeft. Wat opvalt zijn zijn blauwe ogen, waarvan de pupillen ook een heldere blauwe kleur hebben. Dat betekend niet dat hij blind is, maar zijn ogen zijn wat kwetsbaarder.► INSIDE
Personality: Biscuit is neutraal, maar lijkt soms meer naar de slechte kant te gaan. Echt slecht is hij echter niet.
Hij kan vriendelijk zijn, al moet je dat wel verdienen. Moeilijk is dat bij hem niet al betekend dat niet dat hij je vertrouwd, aangezien dat een hele andere betekenis voor hem heeft. Hij is erg wantrouwend en probeert zo veel mogelijk afstand van iedereen te houden, enkel om te voorkomen dat iemand hem pijn kan doen. Het liefst is hij alleen, zonder andere erbij.

Tegenover vreemden is hij neutraal, niet bijzonder aardig, maar ook niet gemeen. Snel iemand die hij niet kent beschermen doet hij niet. Iedereen moet zichzelf leren te beschermen. Ook als het een pup is zal hij niet meteen in actie komen, al gebeurt dat dan wel sneller. Tegenover pups is hij anders, veel meer gesloten. Toch heeft hij heeft een zwakke plek voor pups, en zal ondanks dat ze het niet zullen weten altijd wel helpen als ze het nodig helpen en alles voor ze doen. Maar hij wilt niet verantwoordelijk voor ze zijn. Niet dat, als het niet goed gaat, het zijn schuld is. Vandaar zal hij ze anders behandelen, en wat meer ontwijken. Falen is iets wat hij niet wilt, en dat probeert hij zo veel mogelijk te voorkomen. Als hij een pup gered heeft, zal hij ook niet snel aanbieden om voor hem te zorgen. Sowieso houd hij er niet van om voor andere te zorgen, aangezien hij het gevoel heeft dat hij ze alleen maar in gevaar brengt.

Naast deze eigenschappen is er ook een eigenschap die er na enkele gebeurtenis bij is gekomen.
Nadat hij in een slechte groep geaccepteerd was en snel al een hoge rang kreeg, begon hij de hoeveelheid macht die hij had steeds leuker te vinden. Zonder dat hij het eigenlijk in de gaten had, werd zijn karakter steeds slechter, en begon hij ook steeds meer van andere te vragen.
Deze eigenschap leek er redelijk goed uit te gaan nadat hij die groep had verlaten, alleen was het nooit echt weg gegaan, waardoor hij snel naar de andere slechte kant overgehaald kan worden. Ondanks dat hij dingen inmiddels weet, is het nog steeds makkelijk om hem daar te krijgen. Deze keer zal het enkel moeilijker zijn om hem er ook weer uit te krijgen, aangezien die slechte eigenschap hem op dat moment volledig onder controle houd.  

Buiten dat voelt hij ook geen angst, wat je vaak snel genoeg merkt. Dit is echter geen afwijking, of iets waar hij geboren mee is. Toen hij een jonge pup was, was hij al redelijk dapper en stoer. Maar door een ongeluk waarvan iedereen vond dat het zijn fout had kreeg iedereen een hekel aan hem. Hierdoor heeft hij steeds meer het gevoel gekregen dat hij nutteloos was en dat hij toch niets te verliezen had. Echt iets mis was er op dat moment niet, maar met de juiste woorden en acties kon dat gedrag hier in veranderen. Die groep uit zijn geschiedenis zag dit snel, en wisten hem steeds minder angst te laten voelen. Door hem al zijn angsten te laten overwinnen, maar ook hem steeds meer duidelijk te maken van het feit dat hij niets te verliezen had. Anders dan bij die andere slechte eigenschap is deze weg volledig gebleven, aangezien het moeilijk is om dit echt te veranderen.
favorite season: Winter
Favorite weather: Cold and dark
Favorite time: Evening, night,  or just whenever its dark
Likes: Challenge, danger, being alone, winning
Dislikes: Murderers, death, bad packs, responsibilities, protecting others, fire, losing
Fear: No fears (see explanation in the last part of 'personality')► SKILLS
✧✧✧✧✧✧ = None/extremely bad
✦✧✧✧✧✧ = Bad
✦✦✧✧✧✧ = Can much better
✦✦✦✧✧✧ = Okay/Normal/Good
✦✦✦✦✧✧ = Pretty good
✦✦✦✦✦✧ = Really good
✦✦✦✦✦✦ = Extremely good/ perfect
(Counts a little different with fear)

Social
Friendly: ✦✦✧✧✧✧
With pups: ✦✦✧✧✧✧
With older wolves: ✦✦✧✧✧✧
With packmembers: ✦✦✦✧✧✧
With good friends: ✦✦✦✦✧✧
Trust in others: ✦✧✧✧✧✧
Protection instinct:
Strangers: ✦✦✧✧✧✧
Family: ✦✦✦✦✦✧

General
Speed: ✦✦✦✦✧✧
Agility: ✦✦✦✦✦✧
Power: ✦✦✧✧✧✧
Stamina: ✦✦✦✦✧✧
Patience: ✦✦✦✧✧✧
Eyes: ✦✦✧✧✧✧
Ears: ✦✦✦✦✧✧
Nose: ✦✦✦✧✧✧
Reaction speed: ✦✦✦✦✦✧
Fear: ✧✧✧✧✧
(See explanation in last part of 'personality')

Others
Hunting: ✦✦✧✧✧✧
Fighting: ✦✦✦✧✧✧
Dodging attacks: ✦✦✦✦✦✧
Protection: ✦✦✧✧✧✧
Knowledge of herbs: ✦✦✦✧✧✧
Knowledge of other animals: ✦✦✦✦✧✧
Knowledge of humans: ✧✧✧✧✧✧

Really good at: Dodging attacks and has fast reaction speed► PAST
Short version
• Biscuit heette eerst Ryan en was in een nest van 5 geboren, 3 reutjes en 2 teefjes waarvan er eentje stierf
• Biscuit had een heel goede band met zijn vader, Ethan, en kleinste broertje, Keith. Hij had een redelijk goede band met zijn andere broetje, Blake en een slechtere band met zijn zusje, Delilah.
• Biscuit verloor zijn kleinste broertje, Keith, doordat hij met iedereen (behalve zijn ouders) bij de kliffen een wandeling maakte en niet echt goed oplette. Door het weer moesten ze eerder terug, alleen vergat hij Keith heel even waardoor die te dicht bij de rand kwam en naar beneden viel.
• Zijn moeder negeerde hem hierna en stond niet meer aan zijn kant. Zijn vader stond wel nog volledig aan zijn kant en troostte hem altijd.
• Zijn moeder joeg zijn vader hier uiteindelijk door weg, en zorgde ervoor dat Biscuit niet met hem mee kon
• Een roedel die er al een tijdje geleden bij kwam viel Biscuit nadat ze het nieuws over zijn broertje hadden gehoord aan en vermoordde hem uiteindelijk bijna. Een klein groepje wat oudere wolven joegen de roedel net op tijd weg en won Biscuit's vertrouwen. Hij zag ze snel als beste vrienden en was vaak bij hen.
• Het zelfde groepje viel zijn familie en hem 's avond aan waardoor ze moeten vluchten. Biscuit ging samen met zijn zusje vluchten, de rest ging allemaal een andere kant op. Maar zijn zusje struikelde en kon niet meer verder waardoor ze een schuilplaats moesten vinden. Toen zijn Blake uiteindelijk hun spoor terug had gevonden, leek hij alleen maar opzoek te zijn naar zijn zusje waardoor Biscuit zich niet langer nodig vond. Biscuit wist niet dat dat groepje dat had gedaan en ging naar ze toe voor steun (wat ook hun plan en manier om nieuwe leden te krijgen was)
• Biscuit ging met het groepje naar een nieuw gebied waarna het groepje een gigantische roedel bleek te zijn. Hij veranderde zijn naam in Frozen, aangezien hij dan echt het gevoel had dat hij opnieuw kon beginnen.
• De groep ging verder met trainen. Ze deden dat voornamelijk op ontwijken en zo veel mogelijk onzichtbaar zijn waar ze ook goed in waren en waar hun hele aanvalstechniek op gebaseerd was. Biscuit bleek al snel door zijn bouw en grote hier erg goed in te zijn. Langzaam kwam het echte karakter van de groep naar boven en bleken ze slecht te zijn, zonder moeite haalde ze hem over
• De groep veranderde hem qua karakter volledig en wist hem met de juiste woorden angst-loos te maken.
• De groep wist uiteindelijk zeker dat hij aan hun kant stond en liet hem opdrachten doen, hierdoor kwam Biscuit steeds verder in de groep terecht en werd hij al snel bijzonder populair
• Biscuit wist steeds meer en uiteindelijk meer dan dat hij zou moeten weten waardoor de trainingen stopten. Enkel de zoon van de leider ging door omdat die meer in hem zag.
• Biscuit werd beter dan de zoon van de leider en ging misschien inplaats van hem de groep overnemen. Ook begon iedereen langzaam wat bang voor hem te worden aangezien hij steeds minder goed luisterde en zelf beslissingen begon te nemen
• De zoon van de leider was boos en besloot te laten zien wat voor groep ze eigenlijk waren, aangezien Biscuit ergens nog steeds niet 100% slecht was. Hij nam hem mee naar een familie, die uit een teef en 3 pups bestond. Vervolgens viel hij hen aan. Biscuit vond het zinloos en probeerde hem meteen tegen te houden maar het lukte niet. De teef en 2 van de pups waren dood, echter had eentje zich al eerder verstopt en zag het allemaal gebeuren. Wat geschokt draaide Biscuit zich om en zag de pup. Die was bang dat hij hem zou verraden, echter keek Biscuit alleen maar naar hem waarna hij later weer weg ging.
• De pup volgde zijn spoor en kwam uiteindelijk weer bij Biscuit terecht. Biscuit wilde hem eerst niet verzorgen, maar toen ze ontdekt werden door een van de leden deed hij er alles aan om te voorkomen dat de leider het te zou komen. Echter was het lid niet van plan te luisteren. Bijna automatisch volgde Biscuit hem later en vermoorde hem. Hij besloot de pup te verzorgen en beschermen, hierdoor veranderde hij weer langzaam en werd wat normaler. Toch wist Biscuit dat hij het niet geheim kon houden en zorgde ervoor dat de pup ook in de groep kwam aangezien dat het veiligste was
• Iedereen wist inmiddels dat ze een lid misden en vermoedde dat Biscuit er achter zat.
• Biscuit werd steeds meer normaal, en besloot niet meer te luisteren. Hij wilde andere niet langer pijn doen, en negeerde de leider volledig. Niemand durfde echter iets te doen. (Hij wist heel veel zwakke plekken van de groep die ze flink veel schade kon aanrichten en ze hadden er voor gezorgd dat hij eigenlijk geen angst meer kon voelen).
• Wanneer de pup oud genoeg was om zichzelf een beetje te kunnen redden en hij zeker wist dat niemand achter hem aan durfde te gaan, verliet hij de groep en probeerde om alles te vergeten.
• Hij kwam zijn zusje weer tegen, die hielp hem en bracht zijn oude karakter bijna volledig terug. Enkel een paar eigenschappen bleven.

@ by AngelOfTheLord from KickstartTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

► BISCUIT

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-