De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Red

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar


Kathn
PROFIELAantal berichten : 27
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: Never ask a lady her age
Roedel: Thirsty for blood & hungry for revenge
Partner: Let me in and I'll cut you out

BerichtOnderwerp: Red   do aug 07, 2014 3:21 am

Vanuit de schaduw van een boom stapte een witte wolvin naar voren. Haar wijnrode ogen kleurde goed af tegen haar witte vacht. Hier en daar zag je donker rode korsten en genezende huid op haar lichaam. Ze had de brand overleefd, maar het had zijn sporen nagelaten. Gelukkig was de schade beperkt. Binnen 2 weken zou ze een nieuw bondjasje hebben over de nu nog gevoelige nieuwe huid.  

Rustig lied ze zich in het water zakken. de wond net onder haar ribbenkast was gaan ontsteken. Ze kenden verhalen van wolven die de meest gevaarlijke gevechten overleven maar stierven door ontstekingen van een verwaarloosde wond. Zulke fouten kon ze niet maken.  De afgelopen dagen was ze dan ook iets meer afwezig. Ze had wat rond gehangen bij het meertje om haar wond schoon te houden. Al wist ze vanbinnen dat ze het meer deed om te pijlen of meerdere wolven gebruik maakte van het verkoelende water. Tot nu toe had ze niemand gezien. Kathn was op de hoogte van een inheemse roedel in dit gebied. Ze had nog niks gehoord van deze roedel, dus hoopte ze op een encounter met een andere wolf waar ze misschien wat informatie uit kon persen. Mits ze lief lachte natuurlijk.


OpenTerug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar


Alain.
PROFIELAantal berichten : 52
Leeftijd : 20
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1 year & 5 months
Roedel: NOBODY WANTS THA DIPSHIT!
Partner: Oh honey, you can't break a broken heart... but I don't mind you trying.

BerichtOnderwerp: Re: Red   za aug 09, 2014 2:03 pm

"Why waver between Heaven and Hell when in the end they are the same?
Why keep on pleading to a God who has since long stopped listening to the mortals' prayers?"


Alle nieuwe geuren in het gebied waren hem zeker niet ontgaan. Vooral niet omdat ze het land als een vloedgolf overspoelde en in zijn zwarte neus prikte bij iedere ademhaling. Hij kon het  ruiken; hij kon het voelen. Verandering was onderweg. Wat die verandering zou betekenen kon hij zo niet bedenken, maar het zou groots zijn. Dat vast en zeker. En niets of niemand zou eraan kunnen ontsnappen. Ook hij niet. De nieuwe wolven waren gearriveerd en ze zouden blijven ook. Daar was hij zeker van.
De witte wolf beet zachtjes op zijn onderlip, terwijl hij stilletjes langs de bosrand liep. Een prachtig blauw-groen meer aan zijn ene kant en hoge bomen aan de ander. Voorheen kwam hij vaak bij dit meer. Simpelweg omdat het iets speciaals had in zijn ogen. Misschien vanwege de aparte kleur of vanwege het kristal heldere water waarin je meters en meters diep kon kijken, maar sinds de geur van vreemdelingen in de lucht had gehangen kwam hij hier steeds minder. Was hij te bang om ze te ontmoeten of was hij wijs genoeg dat niet te doen? Wie wist waren al die wolven geen spat beter dan The Aeron en hij stond er niet bepaald op te popelen om meer van dat soort schoffies tegen te komen. Dat kon zijn dood nog wel eens betekenen. Tot nu toe had hij geluk, maar voor hoe lang zou dat nog duren?

De reu bleef abrupt stilstaan toen zijn turquoise ogen een witte vorm aan de oever van het meer zagen staan. Een wolvin, dacht hij en liet zijn hoofd ietwat zakken. Zonder een woord over zijn lippen te laten rollen keek hij toe hoe ze zich in het koele water liet zakken. Uiteindelijk hief hij zijn hoofd weer toen er verder geen actie van haar kant af kwam. Zou ze van hier zijn of zou ze uit een ander gebied komen? Zijn zwarte neus herkende haar geur niet, maar dat betekende nog niets. Er was dus maar één manier om erachter te komen. "Morgen," begroette hij de wolvin nadat hij de afstand tussen haar en hemzelf wat had verkleind. Zijn houding hielt hij grotendeels neutraal, hoewel er een tikkeltje onderdanigheid in te bekennen was."I'm not weak. I'm just strong in my own idiotic way..."
"... Alain-style."
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar


Kathn
PROFIELAantal berichten : 27
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: Never ask a lady her age
Roedel: Thirsty for blood & hungry for revenge
Partner: Let me in and I'll cut you out

BerichtOnderwerp: Re: Red   zo aug 10, 2014 4:14 am

Kathn liep nog wat te badderen toen ze een stem hoorde. Ze draaide een oor naar achter en draaide toen haar hoofd om naar de vreemdeling. “Goede morgen” grijnsde ze terwijl ze uit het water stapte. “Ook hier voor een frisse ochtend duik?” ze schudde haar vacht uit en kon niet voorkomen dat enkele druppels de vacht van de vreemdeling bereikte.

Ze liet haar ogen over de witte wolf glijden. Ze hadden dezelfde leeftijd, dezelfde vachtkleur. Enkel kun ogen waren compleet verschillend. Die van haar wijnrood en die van hem turquoise. Een ander verschil was dat hij geen enkel schroei wondje had. Wat haar deed vermoeden dat hij al in het gebied was voor de brand. Iets wat haar aandacht trok.

“Een van de voortvluchtige van de brand of een originele inwoner?” vroeg ze zich hardop af. “Ik denk het laatste, aangezien je vacht bespaard is gebleven.” Een klein grijnsje sierde haar donkere lippen. “Vertel eens, bevalt het hier?”

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
avatar


Alain.
PROFIELAantal berichten : 52
Leeftijd : 20
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1 year & 5 months
Roedel: NOBODY WANTS THA DIPSHIT!
Partner: Oh honey, you can't break a broken heart... but I don't mind you trying.

BerichtOnderwerp: Re: Red   vr aug 15, 2014 1:22 am

"Why waver between Heaven and Hell when in the end they are the same?
Why keep on pleading to a God who has since long stopped listening to the mortals' prayers?"


Zijn ogen werden meteen naar haar rode irissen getrokken toen ze haar gezicht zijn richting op keerde. Een simpele begroeting gleed over haar zwarte lippen, die opkrulde in een grijns. Alain volgde haar bewegingen toen ze het koele water uit stapte, maar niet op een enge en starende wijze. Hijzelf werd er gek van als anderen dat bij hem deden. "Ook hier voor een frisse ochtend duik?" Hij wendde zich af van de wolvin toen ze haar sneeuwwitte vacht uitschudde en druppels water in zijn richting sprongen. Hij keerde zich weer terug nadat het gevaar eenmaal was geweken. "Niet echt," sprak hij en ging zitten op de grond onder zijn poten. "Meer voor een lekkere slok water om de dag mee te beginnen." Niet dat hij dat had gedaan om mee te beginnen, maar het was zeker een plan. Eentje die hij ter plekke had bedacht. "Heb je dit water al eens geproefd? Het smaakt beter dan al die onzin die in een rivier stroomt," voegde hij er nog zacht grinnikend aan toe.

"Een van de voortvluchtige van de brand of een originele inwoner?" Alain keek op en maakte weer contact met haar wijnrode ogen. De kleur alleen al zorgde ervoor dat de haren in zijn nek recht overeind gingen staan. "Ik denk het laatste, aangezien je vacht bespaard is gebleven." Hij haalde een eendelijke grijns op zijn gelaat als die van de teef. "Hoe weet je dat zo zeker? Misschien ben ik wel een ster in brandjes ontvluchten," De reu nam een kort moment om zijn turquoise ogen over haar heen te laten glijden voor ze weer op het gezicht van de wolvin bleven hangen. "Maar ja, je hebt gelijk; ik ben een originele inwoner van dit land," bevestigde hij haar vermoeden. Hetzelfde kon hij waarschijnlijk niet over haar zeggen. De witte vacht die de wolvin beschermde miste hier en daar wat plukken waar rode korsten een plaatsje hadden opgeëist op haar lichaam. En na een tweede blik zag hij ook de ontstekende wond net onder haar ribbenkast, hoewel hij het niet volledig kon zien. Ze moest het zwaar hebben gehad. "Vertel eens, bevalt het hier?" was de vraag die hem weer bij de les trok. Alain knikte ietwat. "Prima, zolang je maar niet dat stelletje schoffies tegenkomt die zichzelf 'The Aeron' noemen." Hij wendde zijn blik af en trok zijn lippen een stukje op. Hij had echt een hekel aan die wolven."I'm not weak. I'm just strong in my own idiotic way..."
"... Alain-style."
Terug naar boven Go down
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: Red   
Terug naar boven Go down
 

Red

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Meer-