De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 So.. here I am.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Escatre
PROFIELAantal berichten : 12
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1 Year
Roedel: We shall see.
Partner: Rawr

BerichtOnderwerp: So.. here I am.   wo aug 06, 2014 10:49 pm
Het geluid van gedempte voetstappen stopte. Een zachte, licht gejaagde ademhaling klonk, onderbroken door een geïrriteerde grauw. De jongwolf met de dikke, weelderige vacht en een pluizige staart was aangekomen, meegevoerd door een strenge, gure wind.
Escatre liep traagjes weer vooruit, terwijl het haar moeite kostte om nog genoeg energie uit haar vermoeide lichaam te putten voor elke nieuwe stap. De wolvin droeg haar kop trots en haar staart zwiepte op gemiddelde hoogte achter haar aan, weigerend om zwakte te tonen, maar ze was kapot.
Als ze nu anderen zou tegenkomen.. andere wolven, beren, eigenlijk wist ze niet precies wat er in dit gebied woonde. Was dit gebied nou gewoon vanuit het niets verschenen? Ineens gingen er geruchten over en elke idioot nam plotseling de beslissing z'n boeltje te pakken en te vertrekken. Eerst had ze ervan genoten. Goedzo, oprotten, niet meer terugkomen. Hoe rustiger, hoe beter. Totdat de bosbrand ook haar kant op kwam en er niks anders opzat dan te verkassen. En hier was ze dan, onder protest. De jongwolf was in een slecht humeur en elke stap die ze zette, was er één te veel. Ze proestte zachtjes, een bar en schor geluid.
Escatre's zintuigen stonden op scherp, en toen er andere voetstappen klonken in het kiezelzand, draaide ze dan ook vlug haar hoofd bij. Bezoek.

[Voel je welkom.]


Black, black, black and blue,
Beatin' you 'till you're numb.
I told the devil you said hey,
When I get back to where I'm from.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


T-Jay
PROFIELAantal berichten : 97
Leeftijd : 18
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1,7 years
Roedel: -
Partner: You're the only one I wish I could forget

BerichtOnderwerp: Re: So.. here I am.   wo aug 13, 2014 3:27 am
T-Jay wandelde wat rond bij het meer. Nog steeds was hij onbekend geweest in dit gebied. Daarom was hij maar een beetje bij het meer in de buurt gebleven, al moest hij later toch verder. Inmiddels had hij weer voldoende geslapen. Hij had al een tijdje een slechte nachtrust gehad sinds de bosbrand, maar nu sliep hij al wat beter. Het kwam waarschijnlijk ook doordat hij op onbekend gebied stond en niet wist wat er zich hier bevond. Inmiddels had hij gehoord over een slechte roedel, naast Bloody Revenge dan. Niet dat het hem veel deed, maar altijd handig om te weten. Het zou niks zijn als je lekker vrolijk rondliep en iemand van een slechte roedel tegenkwam en dan ruzie kreeg. Een grijns speelde rond zijn mond bij het idee, nee, dat was niet verstandig.

Terwijl de warme zon op zijn vacht scheen, liep hij op een redelijk snel tempo door. Niet dat hij haast had, hij wilde gewoon in conditie blijven met dit weer. Je werd altijd zo lui van de zon, en luiheid kon hij er nu niet bij hebben. Hij moest juist alert zijn. Terwijl T-Jay doorliep drong een geur zijn neus binnen en de kleine grijns kwam weer op. Hij liep in de richting van de wolf, of eigenlijk wolvin, om precies te zijn. En al snel had hij haar gevonden. Een klein teefje van nog maar een jaartje oud. T-Jay had haar toevallig genaderd van achter en de teef draaide haar hoofd snel om. T-Jay keek neutraal terug, zijn grijns was verdwenen. Het zou ook een beetje raar zijn om met zo'n stomme grijns op je smoel aan te komen lopen. ''Hallo.'' Groette hij de teef kort. Hij rook de geur van Serigala die van haar afkwam. Zou ze dat bij hem ook ruiken? Of was hij inmiddels alweer te lang hier? Met zijn amandelvormige ogen keek hij het teefje aan terwijl hij wachtte op een groet, die misschien niet eens kwam.I'm sleeping al these demons away, but your ghost, the ghost of you, it keeps me awake.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Escatre
PROFIELAantal berichten : 12
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1 Year
Roedel: We shall see.
Partner: Rawr

BerichtOnderwerp: Re: So.. here I am.   do aug 14, 2014 8:32 am
Automatisch drukte Escatre haar nagels diep in de grond. Haar oren draaiden zich richting haar nek, waar de haren van haar dikke vacht overeind stonden. Toen ze de reu tegenover haar zag staan, beantwoordde ze zijn blik met een koelte in haar bloedrode ogen, terwijl haar kaken iets van elkaar hingen. Ze sloot haar bek langzaam, ervan bewust dat dat waarschijnlijk niet bijzonder intelligent had gestaan, en haar houding ontdooide iets toen ze geen direct gevaar in hem kon ontdekken.
Even gleed de aandacht van de witte jongwolf weg, toen een ijzige windvlaag dwars door haar vacht leek te trekken. Het was vreemd weer. Een waterig zonnetje wist af en toe aan het wolkendek te ontsnappen, maar kreeg het niet voor elkaar warmte te verspreiden. Ze was een poolwolf, ze hoorde dit gewend te zijn. Nope. Niet echt.
"Heuj," reageerde Escatre kalmpjes, ontspannen nu. "Van achteren besluipen is nooit verstandig hé. Je had het bíjna niet overleefd," grinnikte ze er droogjes achteraan. Niet echt een normale begroeting ofzo. Had ze ook niet van zichzelf verwacht.


Black, black, black and blue,
Beatin' you 'till you're numb.
I told the devil you said hey,
When I get back to where I'm from.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


T-Jay
PROFIELAantal berichten : 97
Leeftijd : 18
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1,7 years
Roedel: -
Partner: You're the only one I wish I could forget

BerichtOnderwerp: Re: So.. here I am.   vr aug 22, 2014 5:27 am

T-Jay keek naar de wolvin die blijkbaar nogal schrok van zijn komst. Of nou ja, schrok, het was eerder alsof ze had verwacht dat een of andere gek haar zou bevliegen en klaar zou zijn voor een gevecht. Niet de eerste houding die je verwacht als je een wolf tegenkomt, ondanks je van achteren nadert. Je zou het toch wel moeten ruiken?
Hij huiverde even kort bij de koude wind die door zijn vacht streek. Een waterig zonnetje probeerde door de wolken heen te dringen, wat niet bepaalt lukte. De kou was er namelijk nog steeds. Ergens hield T-Jay wel van kou, maar een beetje warmte was altijd prettig.
"Heuj," Antwoordde de witte poolwolf nu kalmpjes terwijl ze hem aankeek met haar vuurrode ogen. Dat had hij nog nooit gezien. Tenminste, rode ogen bij een zwarte wolf wel, maar bij een witte wolf nog nooit. Eerlijk gezegd waren die ogen altijd kristal blauw en mooi helder. Hij besefte dat rode ogen een witte wolf mooier stonden dan bij een zwarte. Het was ergens ook wel typisch als je een zwarte vacht had en rode ogen, meestal waren die wolven slecht. Maar hoe dat met deze zat?
Voordat hij de wolvin met de mooie rode ogen ging beoordelen was het beter om je eerst voor te stellen natuurlijk. "Van achteren besluipen is nooit verstandig hé. Je had het bíjna niet overleefd," Zei de wolvin grinnikend en T-Jay grinnikte zachtjes mee. 'Ja, dat zag ik. Het leek wel alsof je de haren van mijn huid af wilde schrapen.' Maakte hij een opmerking terug terwijl hij weer grinnikte. Normaalste begroeting ooit dit. Bij een onbekende wolf grapjes maken om andermans houding. Al leek deze teef het wel tegen een grapje te kunnen. Een grapje op zijn tijd was altijd wel leuk.

sorry laat :/I'm sleeping al these demons away, but your ghost, the ghost of you, it keeps me awake.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Escatre
PROFIELAantal berichten : 12
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1 Year
Roedel: We shall see.
Partner: Rawr

BerichtOnderwerp: Re: So.. here I am.   za aug 23, 2014 12:30 am
De reu tegenover haar had misschien een normale vachtkleur, licht en donkerder gecombineerd tot een goede schutkleur in het bos. Toch was het voor haar nog best nieuw. De bruine en donkere stroken vacht met hier en daar wat grijs hielden even haar aandacht vast, tenslotte was zij alleen maar poolwolven gewend, met vachten van golvend wit. Zoals de hare. Al was het niet gebruikelijk als poolwolf zijnde om rode ogen te hebben. Niet bepaald.
Dit was het eerste levende figuur dat Escatre tegen was gekomen in dit nieuwe gebied. Het leek hier uitgestorven, ook al scheen hier al wel een roedel op zichzelf te leven. Een slechte roedel, scheen het. De poederwitte teef geloofde niet letterlijk in het beoordelen van het goede, het neutrale of het slechte. Je verleden had je gevormd tot de manier hoe je in het leven stond, niet de naam waaronder je jezelf verschool. Ze was benieuwd hoe het verder zou gaan in dit gebied.
"Breng me niet op ideeën", reageerde Escatre met een grijns. "Wat nu niet is, kan nog komen. Of zoiets." Even zweeg ze, met haar voorhoofd gefronsd. "Doe maar alsof dat diepzinnig en wijs was." Vervolgde de jongwolf, opnieuw grinnikend.
"Dusss. Nieuw hier?" Vroeg ze vervolgens, daarna zwijgend. Dit was best sociaal voor haar doende. Normaal ging ze anderen uit de weg of kwam haar sarcastische kant overduidelijk boven. Ergens was ze trots op zichzelf.

[Grmpf. Flutpostje.]


Black, black, black and blue,
Beatin' you 'till you're numb.
I told the devil you said hey,
When I get back to where I'm from.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


T-Jay
PROFIELAantal berichten : 97
Leeftijd : 18
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1,7 years
Roedel: -
Partner: You're the only one I wish I could forget

BerichtOnderwerp: Re: So.. here I am.   ma aug 25, 2014 7:24 am
"Breng me niet op ideeën", Zei de wolvin met een grijns. "Wat nu niet is, kan nog komen. Of zoiets." Vervolgde ze. Klonk niet echt overtuigend en dreigend, maar T-Jay besloot maar even zijn mond te houden. Je wist maar nooit wat een wolf wel of niet kon hebben en als het van dat agressieve soort was dan moest je al helemaal geen geintjes maken. "Doe maar alsof dat diepzinnig en wijs was." Grinnikte ze. T-Jay schudde lichtjes met zijn hoofd en glimlachte.
"Dusss. Nieuw hier?" Begon ze over een volgend onderwerp. 'Nou nieuw kan ik het niet noemen. Ik ben hier nu al een tijdje, maar ik kom hier niet vandaan.' Beantwoordde hij haar vraag. 'Dus hoe zit dat met jouw? Ook nieuw? Je lijkt me namelijk niet iemand uit dit gebied. Kom je ook uit Serigala?' Vroeg T-Jay nu. Misschien een beetje veel vragen zo snel achter elkaar, maar hij zag wel hoeveel de jonge wolvin er zou beantwoorden. Echter twijfelde hij wel een beetje of ze van Serigala kwam. Hij had het ook niet geroken toen hij in een gesprek was met een andere wolvin. Die zijn naam niet eens goed uitsprak en hem had achtergelaten. Niet dat hem het boeide, ieder had zijn eigen manier met omgang. Of hoe je dat ook zegt.

Ook beetje flutje :/I'm sleeping al these demons away, but your ghost, the ghost of you, it keeps me awake.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: So.. here I am.   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

So.. here I am.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Meer-