De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Lady Nym

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Nymeria
PROFIELAantal berichten : 31
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: Me!
Partner: Hah!

BerichtOnderwerp: Lady Nym   za aug 02, 2014 2:49 am
Volledige naam: Nymeria
Geboorteplaats: Onbekend

Persoonlijkheid
Nymeria is een pittige tante die snel aangebrand is, maar langzaam is met het vergeven. Ze houdt ervan om wild en uitbundig te leven en niets is voor haar te veel. Wanneer vendetta's hoog reizen zal het allemaal daarom cirkelen en zal ze niet rusten voor de rekeningen vereffend zijn. Vanwege een rommelige jeugd is ze erg op zichzelf en terughoudend met het vormen van banden.

Geschiedenis
Haar moeder was een wreed stuk vreten. Ze heeft ook de looks van haar gekregen. Haar moeder hield van haar op een bepaalde manier maar wist dit nooit goed te uitten. Altijd moest alles perfect zijn en was het fout als er ook maar één haartje uit de lijn stak. Hierdoor werd Nym erg losbandig en eigenwijs om jonge leeftijd en vertrok ze toen ze ongeveer negen maanden oud was. Zodra ze had geleerd om te overleven had bij haar moeder blijven geen nut meer. Tenslotte was ze maar een bastaard pup die nooit geplant of gewild was. Haar vader heeft ze nooit gekend en is na de bevruchting van haar moeder ook uit het plaatje verdwenen. Vermoedelijk leefde ze in een gebied tussen Serigala en Avarice. Dit is nooit aangetoond en Nymeria heeft weinig herinneringen aan de plek. Ze weet wel dat haar vader nooit blij was geweest met haar en dat waarschijnlijk de reden was dat hij vertrok.

Haar vader heeft ook een andere pup verwekt met een andere teef, Sohothin, alleen heeft Nymeria daar nooit wat van gehoord en kent ze hem dus ook niet. Wat haar betreft is zij de enige. Nym was een ongelukje.

Mother: Unknown white wolf with blue eyes, comes from a land called WS.
Father: Unknown gray wolf
Half brother: Sohothin
Uncle: Unknown black wolf with blue eyes, comes from a land called WS. 

Perks
Nymeria is erg snel door haar slanke bouw. Haar witte vacht is nooit erg dik geweest waardoor ze er ook niet zo groot uitziet. Haar scherpe zintuigen zijn erg goed in de jacht, maar haar afmeting faalt haar tegen grote, krachtigere tegenstanders.

WORK IN ZE PROGRESS

Losjes gebaseerd op Nymeria Sand van de boeken A Song Of Ice And Fire


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Lady Nym

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-