De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 ;; Dijin.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Dijin
PROFIELAantal berichten : 11
Leeftijd : 20
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2
Roedel: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: ;; Dijin.   di jul 29, 2014 1:52 am

♣. General information. .♣

Dijin
2 years old
Teef


♣. Relations .♣

[mum] Felicia [buiten Avarice]
[dad] Frodo [buiten Avarice]
[brother] x
[sister] x
[pups] none.
[partner] none.

♣. Outside .♣

Dijin heeft een donker bruine vacht, het zit tegen zwart aan. Ze heeft grijze vlekjes op haar rug, poten en neus. Haar ogen zijn geelig. Dijin is kleiner dan de gemiddelde teef, ze heeft korte poten waardoor ze een beetje bollig lijkt, wat ze echter niet is. Onder haar glanzende vacht gaat een partij van spieren schuil. Ze loopt altijd dicht bij de grond, waardoor ze onderdanig lijkt. Dijin lijkt geen wolf die snel de aanval in zou gaan, maar vergis je niet. Mocht het nodig zijn, kan ze goed vechten. Ze heeft puntige oortjes, die meestal nieuwsgierig gespitst staan.

♣. Inside .♣

[Curious]
Dijin is altijd uiterst nieuwsgierig. Wat haar maar al te vaak in de problemen gebracht heeft.Ze wilt altijd alles tot op de bodem uitzoeeken, soms is dat iets wat haar tegenwerkt. Het irriteert andere wolven vaak, waardoor ze haar nieuwsgierigheid wat probeert te verbergen.
[Cheeky] Dijin is brutaal, ze heeft haar mondje altijd wel. Ze laat de kaas niet van d'r brood eten. Als iets haar niet zint, dan zul je het weten ook. Tegen oudere wolven toont ze echter wel respect, maar minimaal. Het brengt haar redelijk vaak in de problemen. Zodra Dijin haar mond op die manier open trekt kan ze niet meer normaal denken. Er komt dan een stortvloed aan woorden die ze achteraf meestal liever niet had uitgesproken.
[Down to earth] Dijin is erg nuchter, ze ziet wel waar het schip strandt. Ze zal nooit echt ergens moeite voor doen, ze gelooft er heilig dat alles wat je nodig hebt vanzelf wel naar je toe komt. Dat nuchtere is echter wel een soort masker, ze heeft liever niet dat andere wolven zien dat ze veel om iets geeft. Ze heeft liever dat wolven denken dat het haar allemaal niets boeit. Ze komt dan ook vaak ongeïnteresseerd over. Terwijl ze er waarschijnlijk erg veel om geeft.
[Humor]  Dijin haar humor is sarcasme. Ook weer een soort masker. Al kan ze wel echt om sarcastische opmerkingen lachen en houdt ze wel van een dolletje. Andere vinden haar humor vaak raar. Ze maakt tenslotte vaak andere wolven belachelijk. Dat vindt ze zelf helemaal geweldig en kan helemaal stuk gaan om haar eigen humor.

– Overtuiging: Goed/Neutraal.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

;; Dijin.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-