De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Killa the Killer~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Killa.


Killa.
PROFIELAantal berichten : 24
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4 years
Roedel: The darkness will lead me.
Partner: You'll never get closer to me than the moon.

BerichtOnderwerp: Killa the Killer~   ma jul 28, 2014 8:05 amGeneral

Name: Killa
Nickname: Killer
Age:  4 years &'nd 5 moons
Parents:  Daisha x Kyte
Siblings:  One Brother
Pack: Non
Ex-pack: Non
Partner: Non
Ex-partner: Non
Crush:  Non
Pups: Non

Outside


Killa is op het eerste gezicht een fragiel, kleine teef. Ze is erg slank en lange poten, waardoor ze nog slanker lijkt. Als je beter kijkt zie je echter dat er wel degelijk wat onder haar zwarte vacht zit. Ze is een bonk spieren, maar verstopt dat goed onder haar gladde vacht. Ze is kleiner dan de gemiddelde teef, maar kan goed overweg met haar lengte. Ze heeft gifgroene ogen en meestal een lichtte grijns rond haar lippen, wat haar een geniepige uitstraling geeft. Haar kophangt meestal laag en kijkt meestal zo naar boven. Dit komt niet onderdanig over, maar eerder bedreigend. Ze heeft haar klauwen nooit in, waardoor je meestal een piepend geluid hoort als ze aan komt lopen. Ook heeft ze een hyena-achtige lach en een stem die klinkt als kraaiengezang.


Inside

Bij Killa weet je nooit wat je kan verwachten. De ene keer doet ze zoet tegen je, maar als je je maar even om draait, heeft ze haar klauwen al in je gezet. Ze is behoorlijk gestoord en doet rare dingen. Ze heeft rare behoeftes en het lijkt soms alsof ze niet nadenkt over dingen. Maar dat doet ze zeker wel en is dan ook niet echt gestoord. Ze houd ervan om andere wolven af te laten schrikken door haar gedrag. Ze houd ervan om wolven het leven zuur te maken en houd dan ook van vechten. Echter lokt ze het zelf niet vaak uit. Ze is erg sluw en geniepig, je moet haar dan ook niet snel vertrouwen. Zelf vertrouwd ze niemand en daarom is het ook moeilijk om dichtbij haar te komen, maar als je dan eenmaal dichtbij haar bent, zou je haar ware aard zien. En kan ze best aardig zijn.Ze is een typische loner en moet niet veel hebben van andere wolven, maar als ze je echt interesseert zal ze je volgen. Ze is dan ook een stalker first class en is als je schaduw. Ze leeft het meeste in de nacht, aangezien ze dan helemaal op kan gaan in de nacht met haar donkere vacht.


History

Killa was geboren net een stuk buiten Wolf Story. Ze was in een grote roedel geboren, met zes andere pups. Ze waren met z'n zevenen, dus het is logisch dat er ééntje werd verstootte. Haar broers en zussen maakte grapjes over haar en vonden haar eng, door haar gifgroene ogen. Eerst vond ze het kwetsen, maar daarna begon ze de voordelen ervan in te zien en begon ze zich gestoord te gedragen. Ze wist al dat ze later zou worden verstootte, dus zoveel verschil maakte het niet. Op de leeftijd van 6 maanden werd ze dan verstoot van haar roedel en ging toen haar eigen weg. Ze dwaalt rond, terwijl ze nog steeds ervan houd om andere wolven de stuipen op het lijf te jagen.

Likes
#- Night
#- Caves
#- Ravens
#- Old Castles

Dislikes

#- Summer
#- Beach
#- Fish
#- Packs

History [RL]

Killa is op 29-07-'13 in WolfStory gekomen.
Ik heb haar al best lang en kheb veel inspi voor haar ^^
Als je een topic wil kan je altijd een PB sturen :3


shizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Killa the Killer~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-