De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Rajaion

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Rajaion   za jul 26, 2014 12:30 am


Basic Information
Name: Rajaion [Ra-djaa-jon]
Nickname: Raj
Gender: Male
Age: 2 years 7 months

Information

Inside:
Rajaion heeft een heel erg agressief karakter. Het kleinste detail kan hem triggeren en dan krijgt hij een woedeuitbarsting. Als hij zichzelf onder controle heeft, is hij best wel aangenaam om mee om te gaan. Hij is aardig tegen zijn vrienden en kennissen, maar tegen vreemdelingen is hij heel afstandelijk.

Outside:
Deze reu is van gemiddelde grootte, en heeft een mooi laagje spieren. Zijn zwarte vacht is dik en pluizig. Scherpe tanden en klauwen zijn zijn voornaamste wapens. Zijn ogen hebben loodgrijze kleur.

History

I started as an innocent creature...

Rajaion werd geboren als zoon van Naesala en Mist. Hij had een broer, Tibarn, en een zus, Leanne. In het begin leek er niks verkeerd te zijn aan het gedrag van de jonge pup. Hij speelde, praatte en ging normaal om met iedereen in zijn buurt. Hij was een vrolijke pup die uren door kon brengen bij het kleine meertje, samen met zijn vader. Ook kon hij 's nachts uren naast zijn moeder zitten, zwijgend en kijkend. Zijn moeder kon wondermooi zingen, en Tibarn en Leanne leken deze gave geërfd te hebben. Rajaion, die meer op zijn vader leek, had niet zo'n mooie stem om zo goed te kunnen zingen als zijn broer en zus. Op een dag, Rajaion was 6 maanden oud, brak er een enorme zware storm uit. De aarde beefde en bomen werden met wortel en al uit de grond getrokken. Bijna werd hij onder een gigantische stam verpletterd, maar Tibarn kon hem net op tijd weg duwen. Na die dag was Rajaion bang van het kleinste geluid, zei hij amper iets en kwam bijna nooit meer buiten.

...But then I met him...

Radeloos besloot zijn vader om de hulp te vragen van een oude, wijze wolf die in de bergen leefde. De reputatie van de wolf was in de hele omstreek bekend. De reu bleek Ashnard te heten. Het was een vreemde wolf, met diepe geheimen en rare gewoontes. Die leken Naesala niet tegen te houden. Hoewel Mist hevig protesteerde, bracht hij Rajaion op een nacht naar de bergen. Daar werd de kleine pup bij Ashnard achtergelaten. De oude reu praatte dag en nacht en bracht zijn ervaringen en gedachten over op Rajaion. Toen Naesala na enkele maanden terug kwam, was Ashnard verdwenen en was de grijze jongwolf in staat om terug mee te gaan.

...And I became a monster.

Alles leek normaal te zijn, tot hij op een dag plots een enorme stroom energie leek te voelen. Hoe het kwam, wist hij niet. Wat hij zich wel nog herinnerde was de explosie van woede die hij in zijn binnenste voelde. Zijn hart klopte als een gek en hij zag de hele omgeving wazig. De wolf waarop hij zo kwaad was, een jongere teef met de naam Atec, leek hem steeds maar dieper in zijn waanzin te drijven. Hij hoorde Ashnard's stem fluisteren dat hij aan moest vallen, dat de energie er uit moest. En dat deed hij ook. De jonge wolvin overleefde de aanval, maar was voor de rest van haar leven blind en doof aan haar linkerkant. Rajaion kon niet langer blijven, hij moest weg.

I tried to change...

Op een van zijn zwerftochten ontmoette hij Ena, een vriendelijke wolvin met paarse ogen. De wolvin besloot om bij hem te blijven, ondanks hij haar meerdere malen gewaarschuwd had voor hetgeen hij was. Ze leek het er voor over te hebben. Rajaion probeerde zijn woede binnen de perken te houden, maar het zat in hem en het wou er telkens opnieuw uit. Aangezien ze andere wolven probeerden te vermijden, was zij meestal altijd het slachtoffer. Uiteindelijk werd ze na een paar maanden samen rondgetrokken te hebben zijn partner. De onverklaarbare woedeaanvallen bleven. Hij vroeg zich af hoe lang ze het nog zouden volhouden samen. Samen kwamen ze in het gebied dat nu Serigala wordt genoemd.

... But I failed.

Toen Rajaion op een ochtend wakker werd, was Ena verdwenen. Ze was weg gegaan zonder hem iets te vertellen. Wat hij niet weet, is dat ze op zoek is naar een manier om hem te helpen, een manier om het uit hem te krijgen. Hijzelf mist haar verschrikkelijk hard. Ondanks alle pogingen die hij al heeft gedaan, blijft hij proberen om zijn woede voor eens en voor altijd uit zijn lichaam en geest te krijgen. Hij wil haar zoeken, haar vinden en haar vertellen dat alle problemen van de baan waren, zodat ze weer samen kunnen zijn. Mocht dit niet lukken, dan zal hij proberen om zijn woede om te zetten in iets wat hij voor dingen kan gebruiken, zodat het geen 'last' meer is.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
 

Rajaion

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-