De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Bloody Revenge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Bloody Revenge   za jul 26, 2014 12:21 amDe scherpe geur van bloed dringt je neus binnen. Zenuwachtig glijd je blik van links naar rechts. De geluiden rondom je zorgen ervoor dat al je spieren tot het uiterste gespannen staan. Je weet dat je je op gevaarlijk gebied waagt. Toch kwam je hier met een reden, en je bent ervan overtuigd dat het de juiste keuze was. Langzaam sluip je verder, op zoek naar de leiders van een van de geheimzinnigste packs waar je ooit van gehoord hebt. Ze zijn meedogenloos, wreed en gevaarlijk. Dat spreekt je wel aan, maar ben je het ook wel waard? Uit het niets hoor je een kort gegniffel. Je staat meteen stil en zoekt de bron van het geluid. Uit de struiken doemen twee wolven op. Ze stralen een en al macht en dominantie uit. Hun ogen boren zich in de jouwe en ze kijken je keurend aan. Dit zijn de alfa's van Bloody Revenge, dat kon iedereen wel zeggen. "Welkom, stranger", Spreekt de een. "Je bent hier met een doel?" Vroeg de ander. Je slikt even en kijkt dan zelfverzekerd voor je uit. "Ik wil me aansluiten bij jullie pack."

Bloody Revenge is een roedel die uit is op reputatie en macht. Ze schrikken er niet voor terug om te vechten voor wat ze willen. Stuk voor stuk zijn deze wolven dan ook opgeleid en getraind tot wolven die hun mannetje kunnen staan in een gevecht. Er worden geregeld groepjes wolven met een opdracht op pad gestuurd, zodat de roedel meer bekendheid krijgt. Al bij al is het een roedel geschikt voor slechte tot neutrale wolven die niet bang zijn om zich volledig in de strijd te gooien.

Members

Big Boss
(x) Rajaion

Little Boss
(x) Bolt

Consigliere
(x)

Capo
(x)

Militare
(x) Shadow
(x) Eevy
(x) Masamune
(x) Mort
(x) Kathn

Recruits
(x) Cera
(x) Shaylee
(x) Maiya

Associates
(x)

Ranks

Big Boss:
Deze wolf maakt alle beslissingen binnen in de roedel. Hij betrekt enkel the Little Boss en de Consigliere in zijn beslissingen. Samen met the Little Boss heeft hij de leiding over de Capo’s. Elke alfa krijgt respect, hierin is the Big Boss niet anders, de wolf dwingt het respect af en word door velen gevreesd.

Little Boss:
Deze wolf is de tweede in commando, heeft bijna net zo veel macht als zijn meerdere. Hij neemt de leiding over de Capo’s samen met The Big Boss. Hij moet zijn alfa beschermen met het leven, maar zodra deze toch sterft is hij de eerste die de roedel zal moeten overnemen.

Consigliere:
Deze wolf komt het meeste bij de Big Boss, op de Little Boss na. Hij is de enige die zich mag mengen in het bestuur van de roedel, hij informeert zijn meerdere als er een oorlog dreigt aan te komen, of als er in de andere roedels iets gebeurd. Verder helpt hij mee met de tactieken te bespreken om het gevecht in te gaan.

Capo:
Deze wolven hebben een hogere rang dan de normale Militare. Ze genieten wel van het vertrouwen van hun bazen, maar deze wolven moeten samen met hun Militare mee de strijd in gaan. Na dat het gevecht is afgelopen moeten ze zich meteen weer melden bij hun bazen zodat ze hun volgende opdracht krijgen.

Militare:
Dit groepje wolven moet altijd gevechtsklaar zijn. Ze trainen heel vaak, waardoor ze bijna onaantastbaar zijn voor hun vijanden. Ze gaan het gevecht in onder leiding van een Capo, al is het heel soms dat een van de bazen ze een rechtstreekse opdracht geven en ze er alleen op uit moeten.

Recruits:
Dit zijn de wolven die bij de roedel willen treden, maar zich nog moeten bewijzen om een Militare te worden. Hier begint iedereen, zo ook de eventuele pups van de hogere rangen.

Associates:
Deze wolven behoren niet echt tot de roedel. Ze staan wel klaar als ze nodig zijn bij een gevecht. Wel staan deze wolven dicht bij de bazen, en ze krijgen als de Capo’s potentieel in hun zien de kans om een Militare te worden.

Rules

1. Wolven die geen zaken hebben met het bestuur van de roedel, houden zich hier dan ook buiten.
2. Beslissingen mogen met een goeie reden bij de Little Boss aangevochten worden.
3. Niemand gaat in tegen een rechtstreeks bevel van de Big Boss, en niemand vecht dit bevel aan.
4. Recruits en Militare mogen onderling vechten, doden mag niet.Want to join Bloody Revenge? Pb Rajaion of Bolt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
 

Bloody Revenge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary, Hide, A Mirror
» Bloody! [Brokensong's death topic]
» Sweet revenge
» [SC-WC war I] It's time for revenge!
» ∆ I will take revenge, some cats have forgotten that [Execution 2]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Roedels :: Bloody Revenge-