De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 #Eevy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Eevy
PROFIELAantal berichten : 247
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4 winters 5 moons
Roedel: Life would be a Bloody Revenge.
Partner: Try to surpass the core of my heart. All you'll see is lava.

BerichtOnderwerp: #Eevy   vr jul 25, 2014 2:54 amGeneral

Name: Eevy
Nickname: Eef
Age:  3 years &'nd 5 moons
Parents:  Kyte x Nurea [RIP]
Siblings:  One brother &'nd one twinsister
Pack: The Bloody Revenge
Ex-pack: The Black Ops, Beta [Morgandi] &'nd Shadows [WS]
Partner: Non
Ex-partner: Renier, Cadell
Crush:  Non
Pups: Shealynn, Tyrell

Outside


Eevy is een grote gespierde witte teef. Haar vacht zit meestal warrig en ruikt naar opgedroogd bloed. Ze is groter dan de gemiddelde teef en soms groter dan een reu. Ze heeft een dikke vacht en een lange staart. Ze heeft een paar littekens van een paar gevechten. Ze heeft een rij vlijmscherpe tanden en scherpe klauwen. Ze heeft heldere blauwe ogen die meestal kil staan.


Inside

Eevy is een zo gezegde 'slechte' wolf. Ze deinst niet terug voor een gevecht en lokt ze soms zelf ook uit, dit alleen als ze er zeker van is dat ze wint. Ze is erg snel en sterk en zal niet snel opgeven. Verliezen doet ze niet aan, maar is niet iemand die uit is op wraak nadat ze heeft verloren. Ze heeft een haat aan goeie wolven en maakt ze het liefst een kopje kleiner. Ze heeft een hard verleden, waardoor ze niet snel van dingen opkijkt. Ook heeft ze niet veel medelijden met de wolven om haar heen. Ze kan soms wat grimmig zijn en kortaf reageren, maar als je een beetje in haar smaak valt kan je een best gesprek met haar hebben. Ze is soms erg koppig en kent het woord 'opgeven' niet. Ze blijft door draven, totdat ze heeft wat ze hebben wou. Ze kan soms wat uit de hoogte en arrogant reageren, maar dat doet ze altijd om op een gevecht uit te komen of om de ander te irriteren. Zelf zal ze daar niet zo snel voor vallen en is het ook moeilijk om haar te irriteren. Aangezien ze nooit een gevecht afslaat zou ze uiteindelijk wel op je uitdaging in gaan. Ze houd van uitdagingen en kan het soms moeilijk hebben als iemand iets beter kan.


History

Eevy was als een pup geboren in een kleine familie. Ze had een broer, vader en moeder. Haar vader was een badass en haar moeder een poedel. Haar moeder richtte zich op haar broer en haar vader richtte zich op Eevy. Zo kwam het dat haar broer een poedel werd en zij een badass. Tenminste, daar werd ze tot getraind. Ze werd getraind om andere wolven te vermoorden en geen genade te tonen. Ze deed wat haar vader zei, misschien zou hij ooit nog trots op haar worden. Op een dag zei haar vader tegen haar dat ze haar moeder moest vermoorden. Eevy begreep er eerst niks van, maar begreep al snel hoe het in elkaar zat. Haar vader had haar moeder gebruikt. Hij wou gewoon nakomelingen hebben, hij had nooit van haar gehouden. Eevy had inmiddels ook een hekel gekregen aan haar moeder, omdat die Eevy niet accepteerde hoe ze was. Haar moeder wou haar net zo kneden als haar vader, maar dan de andere kant op. Eevy besloot te doen wat haar vader zei en vermoordde haar moeder. Echter was Eevy woedend en probeerde dan ook zo haar vader te vermoordden. Echter kwam die er nog levend vanaf. Haar broer was de enige waar ze echt om gaf, maar toen ze die wou proberen te vinden, kon ze hem nergens zien. Ze dacht dat hij misschien bang voor haar was geworden en veranderde zo in een poedel. Ze doorzocht heel Wolf Story voor haar broer, maar kon hem niet vinden. Ze kwam veel andere wolven tegen, waarvan een paar wat voor haar gingen betekenen. Zoals Cadell, de eerste wolf waar ze van hield. Cadell was ouder dan haar en Eevy had moeten weten dat hij alleen maar wat zat te spelen. Toen Eevy eindelijk dacht gelukkig te zijn, werd haar plaats geterroriseerd door tweepoters. Ze maakte alles kapot en Eevy moest vluchten. Opnieuw liet ze alles achter en ze zag Cadell nooit meer. Ze was er kapot van, maar was koppig om te blijven leven. Ze gaf de hoop op om haar broer te vinden en trok zo weer naar de slechte kant. Daar vond ze een tweede reu die veel voor haar ging betekenen. Echter was deze relatie wel serieus. Ren. Samen vertrokken ze naar Morgandi, waar ze een gezin stichtte en samen in een roedel gingen. En toen zat het eindelijk eens mee en kwam er een wonder. Ze vond haar broer. Hij zat in dezelfde roedel. Eevy was nog nooit zo blij geweest, maar natuurlijk kwam aan alles een eind, te snel. Een vulkaan barstte uit. Eevy moest opnieuw vluchtte en liet opnieuw alles achter. Ze is terug gevlucht naar Serigala, hopend hier voor een nieuw doel in het leven te vinden. Hier vond ze haar tweelingzus. Ze had die al die tijd niet gezien en was dolblij om eindelijk weer iemand bij haar zijde te hebben die haar begreep. Echter werd die rust door de bosbrand verstoord. Voor de vierde keer in Eevy's leven moest ze vluchtte en alles achterlaten. Dit maal begaf ze zich naar het Avarice. Hopend dat het nu eens mee zou zitten.

Likes
#- Night
#- Snow
#- Rain
#- Forest

Dislikes

#- Thunder
#- Beach
#- Ravens
#- Good wolves

History [RL]

Eevy is op 04-08-'12 in WolfStory gekomen. [mijn eerste char en eerste RPG]
Op  06-10-'12 kwam ze aan in Serigala en op 21-12-'12 kwam ze aan in Morgandi.
En op 27-07-'13 keerde ze terug naar Serigala. En nu op 25-07-'14 is ze aangekomen op Avarice.
Ze is best 'oud', maar kheb nog veel inspi voor haar ^^
Als je een topic wil kan je altijd een PB sturen :3

shizzle:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

#Eevy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-