De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 NAVAIN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Navain
PROFIELAantal berichten : 39
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,5 Years
Roedel: The Aeron
Partner: Curiosity killed the wolf

BerichtOnderwerp: NAVAIN   do jul 24, 2014 12:13 am

"The world is full of monsters with friendly faces"
NAVAIN
2,5 YEARS
THE AERON [PRAEFECTUS]
NORTH AMERICAN TIMBER WOLF
BENTE
CHARACTER

Navain staat er nogal om bekent dat hij een kort lontje heeft, en een gigantische heet hoofd is. Zijn reacties zijn fel en kort door de bocht. Hij is taai, verhard en snel geïrriteerd.  Rondom dat is een sarcastische droogkloot die wel van een lolletje houd. Zolang hij zelf maar niet in de maling word genomen. Zijn temperament en woeste karakter zorgt ervoor dat hij een boost van kracht heeft in gevechten. Navain houd van vechten, en gaat door tot het bittere einde. Ook al is hij gewond. Hij staat dan ook nooit zomaar een gevecht uit de weg. Maar omdat Navain vaak handelt en niet nadenkt brengt hem dat wel eens in de problemen. Want niet alles kan met geweld opgelost worden. Al denkt Navain daar anders over.

Ondanks dat de meeste wolven dat harde beeld van hem hebben. Heeft Navain ook een zachte kant, al zal je die niet snel bij hem zien. En zal hij dat ook nooit toegeven. Hij houd van zijn familie en vrienden, en hij zal dan ook alles doen om ze te beschermen. Hij plaagt zijn jongere broertje altijd maar ondanks dat zou hij voor hem door het vuur springen.

HISTORY

Al van jongs af aan leefde Navain met de consequenties van een vader als roedelleider hebben. Want hij wist dat op een dag hij de roedel zou moeten overnemen, en die titel droeg hij met trots. Navain groeide in de roedel op tot een sterke waardige vechter. Knokpartijtjes met roedelleden was dan ook wat hij het liefste deed. Hij had een grote mond, en een kokend temperament, die zijn vader niet altijd van hem accepteerde. Navain negeerde die worden, totdat wat een training moest zijn veranderde in een moord. Het gebeurde snel, en Navain had uit blinde vechtlust niet door dat hij een roedellid wurgde en uiteindelijk vermoord had. Zijn vader was woest, en had hem meteen zonder pardon uit de roedel gegooid. Haat groeide in hem, jegens de roedel en zijn vader. Hij voelde zich verraden en achtergelaten. Voor een jaar leefde hij alleen. Totdat hij te horen kreeg dat zijn vader vermoord was, door wie en hoe wist hij niet. Maar hij zag dit als een kans en keerde terug naar de roedel. Daar trof hij een nieuwe leider aan, die later zijn jongere broertje bleek te zijn. Navain haatte hem, en dat liet hij aan alle kanten merken. Maar na maanden tijd begon hij in te zien dat zijn broertje het leiden waard was, en dat de twee het goed met elkaar konden vinden. Hij was zijn betere wederhelft. Ondanks dat Drake wist wat hij gedaan had, besloot hij hem toch een plekje in de roedel te geven.

@ by Kíli from Deathvalley


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

NAVAIN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-