De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Maiya

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Maiya
PROFIELAantal berichten : 58
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 5
Roedel: Bloody Revence
Partner: Don't you think I will ever love again

BerichtOnderwerp: Maiya   di jul 22, 2014 11:34 pm
Maiya
Diggin' My Own Grave


General

Name: Maiya
Nicknames: -
Gender: Female
Age: 4 Years
Season Born: Spring
Birthplace: WolfStory

Family

Mother: Tara
Father: Match
Brothers: Digo and Bodolf (dead)
Sisters: Merope
Pups: Drake, Abby and Mokey
Partner: None
Ex-Partner: Duncan
Crush: No one
Pack: No
Rank: No
Other Family: -

Outside

Fur color: White
Eye color: One Blue and one Brown (She's blind with her brown eye)
Build: Fast, Agile and a little bit Strong

Inside

|Fierce|Teasing|Domination|Sensitive|Hatefull|

(W.I.P)

History

Nadat Maiya wolfstory moest verlaten was zij niet eerst Serigala gegaan, zij belandde in Avarice en al snel belandde ze ook in de roedel die dit gebied in zijn macht had. Haar broer Bodolf was haar gevolgd naar dit land maar hij werd hier vermoord door de felle vechters van The Aeron. Toch besloot Maiya deze roedel wel te joinen en ze was zelfs blij geweest over het feit dat ze haar broer hadden vermoord, hij was haar in al die jaren wezen irriteren en nooit was het in haar opgekomen dat hij alleen zijn enige zusje aan het beschermen was tegen alle problemen die ze zelf creëerde. Duncan was degene die haar de roedel in har laten komen, makkelijker dan dat hij andere toeliet in The Aeron. Ze groeide steeds dichter naar Duncan toe en beide kregen ze diepgaande gevoelens voor elkaar. Ze werd zijn partner waardoor ook Maiya een leider werd van The Aeron samen met Duncan. Hier leerde Maiya ook om te vechten en haar moordlustigheid werd ook naar boven gehaald. Bryn, de Magister in de roedel, de teef die normaal gesproken altijd aan Duncan's zijde stond vond het alleen maar niets dat Maiya zo snel naar de top geklommen was terwijl zei ze voor had moeten vechten om te komen waar ze stond en dan was ze nog niet eens zijn partner geworden. Ze werd erg jaloers en begon de rest van de roedel ook tegen Maiya op te zetten. Ze begon langzaam met het zwartmaken van Maiya. Uiteindelijk vermoorde Bryn een roedellid die zich niets met haar plot te maken wilde hebben. Ze vertelde alleen dat Maiya degene was die de wolf vermoord had en niet zij, dit werd gesteund door de hele roedel waardoor Duncan geen keus meer had. Eigenlijk had hij Maiya moeten vermoorden maar omdat hij dat niet kon liet hij haar verbannen. Maiya heeft nooit vergeten hoe de hele roedel haar naar de grenzen van Avarice jaagden met hun moordlustige blikken.

In Serigala beviel Maiya van haar pups en met de hulp van Black Schadow wist Maiya zichzelf een beetje onder controle te houden. De invloed die de roedel op haar had gehad was groot en Maiya was daar veranderd in een moordlustig monster, en ze wilde dat haar pups die kant van haar nooit te weten zouden komen, dat ze die nooit te zien zouden krijgen. Ze heeft namelijk een duidelijk probleem met woede en verdriet, dit kan ze niet goed verwerken en als dit opkropt dan gaat het niet goed met haar. Het is haar een tijd lang gelukt de lieve moeder voor haar pups te zijn die ze wilde zijn tot een overstroming haar van haar pups had gescheiden. Nog steeds is Maiya niet helemaal over dit verdriet heen en dit was misschien wel een van de dingen die haar met meeste had geraakt. Door dit verdriet begon het al weer bergafwaarts te lopen met haar controle over zichzelf. Gelukkig wist ze haar dochter weer terug te vinden maar Drake en Mokey had ze nooit meer teruggevonden. Het schuldgevoel naar Abby en naar Drake en Mokey stapelde zich op tot ze zichzelf weer niet in de hand kon houden. Uit angst om Abby pijn te doen - ze wist ze namelijk heel goed dat ze haar controle aan het verliezen was - verliet Maiya haar dochter zonder enig afscheid. Ook hier ging ze zich schuldig over voelen en haar eerste moorden werden weer gepleegd, zelfs pups terwijl ze in haar 'black out' niet meer wist wat ze nu eigenlijk aan het doen was. Renier wist haar even uit het onnodige moorden te halen en wanneer Maiya hem dit vroeg hielp hij haar haar wraak te nemen op degenen die haar leven zuur hadden gemaakt. Zijn nicht stond ook op het lijstje van Maiya van degenen die op wie zij wraak wilde nemen en dit wist hij ook. Renier die kon Bryn lokken en via Bryn zouden ze ook bij Duncan kunnen komen. Bryn bleek alleen de partner zijn geworden van Duncan, iets wat Maiya ook blind maakte van woede. Duncan was ook al snel naar hun toe gekomen en zo begon het gevecht. Maiya begon het door Bryn bruut haar buik open te halen omdat zij nu ook drachtig was van Duncan en ze dit niet kon hebben. Ze slaagde erin om Duncan te vermoorden en samen met Renier had ze het gevecht gewonnen, al had hij het meeste werk mogen doen aangezien Maiya ook een beetje van slag was van de dood van Duncan.

Terug in Serigala duurde het ook niet lang voordat de grote brand uitbrak en ze weer terug naar Avarice moest keren, iets wat niet erg gunstig is voor haar aangezien elk lid van The Aeron haar met liefde wil vermoorden om hun voormalige leider Duncan te wreken...Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Maiya

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-