De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Never look back, never think twice.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Triple H
PROFIELAantal berichten : 120
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,6 Years
Roedel: Roedels zijn een teken van zwakheid.
Partner: Try me.

BerichtOnderwerp: Never look back, never think twice.   di jul 22, 2014 10:38 pm
Triple was net Serigala uit, het rook er nog erg naar brand. De reu wilde zich omdraaien om nog één blik op Serigala terug te werpen. Maar hij deed het niet. Als je hij een blik wierp op Serigala wierp zou hij voor de tweede keer nadenken en misschien teruggaan en dan zou zijn hele toekomst in elkaar storten. Net zo risicaal als een dobbelsteen, je kan de 1 halen en dan sta je achter of je kan de 6 halen en dan sta je voor. Triple vermannelijkte zich en liep verder terwijl Drift en Stinger een blik naar achteren wierpen. ''Niet doen, terugkijken is een teken van zwakheid.'' zei de zwarte reu. Maar Drift en Stinger negeerde hem. Wat zei hij nou eigenlijk. Hij heeft ook zo vaak teruggekeken.

Voor zijn poten schoot een muis voorbij die Triple met een klauw doorboorde. Hij ontleedde hem en haalde de botjes eruit. Toen schrokte hij de muis op en liep verder. Hij liep naar een boom toe. ''Jullie moeten ook eten.'' zei hij met een zucht. Hij liet ze in de boom klimmen en ging ervoor liggen.

Van boven werd er een noot naar hem gegooid. ''Kappen Stinger.''
Hij moest de wacht houden. Op de één of andere manier verstonden Stinger en Drift hem en hij hun. Hij moest ervoor zorgen dat er niks met hun zou gebeuren. Hij draaide zich om en keek de boom in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Masamune
PROFIELAantal berichten : 26
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,1 Years
Roedel: Bloody Revenge
Partner: She was prepared to take a bullet for me, but unfortunately for her, I was behind the trigger

BerichtOnderwerp: Re: Never look back, never think twice.   wo jul 23, 2014 12:29 am
As, as en nog eens as. Meer was er niet te zien in de hele weidde omgeving. Bladeren waren uit de bomen gevreten door hete vlammen en de bomen waren geverfd met een dikke laag zwart. Dieren waren op de vlucht geslagen voor het enorme vuur dat zich sneller had verspreid dan menig dier zou kunnen voorstellen. Zo was ook de reu vertrokken naar het volgende gebied, maar hij kon het toch niet laten een laatste keer terug te komen om te zien wat de bosbrand allemaal had aangericht. Zodra hij zijn zilveren ogen op het verbrande gebied had gelegd, krulde zijn mondhoeken op tot een grijns. Hij zou bijna jaloers zijn op de vlammen die zoveel schade hadden aangericht. Het rook verrukkelijk. De geur van as, vuur en met name de dood. Gewoonweg heerlijk!
De wolf keerde zijn gezicht richting de verschroeide boomtoppen en liet een zachte, gestoorde lach uit zijn mond ontsnappen. Een gedachte kwam terug tot hem toen hij dacht aan zijn korte tijd in dit land. Waar oh waar was zijn geliefde roedel? Zouden ze allemaal zijn verslonden door de vlammen? Als dat zo was dan kwam hij ze persoonlijk opzoeken in hel! Wie weet hielden ze daar dan wel een theekransje terwijl ze babbelde over die goede oude tijd in het land der levenden!
De wind stak plotseling op en nam een nieuwe geur met zich mee die zijn gedachten onderbrak. De reu trok zijn wenkbrauw op. Rook hij dat nou goed? Een andere wolf, een levende wolf hier in de buurt? Dus hij was niet de enige die de vlammenzee had overleefd. Of het was gewoon een wolf van het nieuwe gebied. In dat geval moest hij maar eens kennis gaan maken.
Masamune veegde de grijns van zijn gelaat en zette er een neutrale uitdrukking op. Zijn benen kwamen in beweging en hij zette rechtstreeks koers naar een wolf die niet ver weg bleek te zijn.
Daar lag het beest dan. Recht onder een boom die zo zwart was als hijzelf, opkijkend naar iets boven zijn hoofd. De bruine reu volgde zijn blik omhoog en zag daar twee eekhoorntjes zitten. 'Doe geen moeite. Die komen echt niet meer naar beneden in de aanwezigheid van een wolf,' verwoorde hij een nogal logisch feit.


OOC: Inkomertje


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Triple H
PROFIELAantal berichten : 120
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,6 Years
Roedel: Roedels zijn een teken van zwakheid.
Partner: Try me.

BerichtOnderwerp: Re: Never look back, never think twice.   wo jul 23, 2014 12:53 am
Er hing een dode vogel doorboord aan een tak. Het rook er naar dood. De zwarte reu hoorde een gestoord gelach, zijn vacht ging gelijk overeind staan. Triple pikte een geur op en draaide zich om.
De reu had niet eens opgemerkt dat er een wolf was gekomen. Een wolf met zilveren ogen. 'Doe geen moeite. Die komen echt niet meer naar beneden in de aanwezigheid van een wolf,' zei de wolf Een reu zo te zien. Triple keek met zijn bloedrode ogen recht in die zilveren ogen van een wolf die geen uitdrukking toonde. '''Moet jij eens opletten.'' zei de reu terwijl er een grijns op zijn gezicht krulde. ''Stinger, Drift dit is een hopeloze zaak hier kan je alleen beukennootjes vinden die verbrand zijn.'' Drift en Stinger rende behendig de boom af en sprongen op Triple zijn rug en keken nieuwsgierig naar de wolf die tegenover Triple stond. ''Zie je, die komen toch naar beneden.'' zei de reu terwijl de zon begon te schemeren op dit grijs en grauwe gebied.
Triple kende deze reu niet. Dit was dus de geur die hij rook. Triple rook nog een keer maar rook geen andere geuren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Masamune
PROFIELAantal berichten : 26
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,1 Years
Roedel: Bloody Revenge
Partner: She was prepared to take a bullet for me, but unfortunately for her, I was behind the trigger

BerichtOnderwerp: Re: Never look back, never think twice.   wo jul 23, 2014 4:27 am
De wolf kreeg eindelijk wind van zijn aanwezigheid en liet zijn rode ogen op hem vallen. 'Moet jij eens opletten,' reageerde hij grijnzend, waarop Masamune vragend een wenkbrauw optrok. En waar had die gek het nu weer over? De zwarte wolf keerde zijn aandacht naar de twee eekhoorns boven in de boom en tot Masamune's verbazing sprak hij ze toe. En met namen nog wel. Het moest niet gekker worden. Als alle wolven in dit gebied zo waren dan ging hij rechtsomkeert terug naar Serigala. Een wolf kon tenslotte maar een bepaalde dosis idioterie verdragen.
De twee eekhoorntjes kwamen gezamenlijk de boom uit rennen op aanbevelen van de reu en gingen op zijn rug zitten alsof het de normaalste zaak van de wereld was. 'Zie je, die komen toch naar beneden,' bevestigde de reu dat Masamune in dit geval verkeerd zat. 'Oh?' was zijn eerste reactie. 'Dus jij ben zo'n soort wolf' vervolgde hij en haalde zijn neus op. Andere dieren onder je hoede nemen was iets wat mensen deden en we weten allemaal wat dat als resultaat is. Een stel tamme beesten die het nog geen minuut uithielden in het wild. Zeker niet met iemand als hijzelf in de buurt. Hij zou nu met alle liefde op de wolf willen afrennen en de twee beestjes tussen zijn tanden nemen. En natuurlijk zou hij ze afmaken voor de ogen van de zwarte wolf, want wat was er nou leuker dan een beetje leedvermaak?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Triple H
PROFIELAantal berichten : 120
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,6 Years
Roedel: Roedels zijn een teken van zwakheid.
Partner: Try me.

BerichtOnderwerp: Re: Never look back, never think twice.   wo jul 23, 2014 5:53 am
'Oh?' reageerde de wolf. 'Dus jij ben zo'n soort wolf' vervolgde hij en de reu haalde zijn snuit op. Triple zuchtte en schudde zijn hoofd. ''Zulke wolven die houden het niet uit in de wildernis. Vaak uit hun lijden verlost door mij.'' Hij grijnsde en zijn rode ogen hadden een spoor van leedvermaak. Gieren cirkelde boven hem en de andere wolf. Hij keek naar boven. 'Hoe zou het voelen? Om als gier zelf verslonden te worden door iemand die je bespied inplaats van hij jou.' Hij keek weer neer op de wolf. Zijn ogen veel roder. Zijn spieren zichtbaar gespannen. Zijn lange vlijmscherpe tanden je kon er de punt van zien. Zijn klauwen die doorboorden zich in het zand.
'Je moet de volgende keer maar eerst oordelen als je degene beter leert kennen.' Drift en Stinger die voelde dat Triple zijn spieren spande rende alweer de boom in. Drift pakte een verrotte beukennootje en wilde die gooien op de wolf. 'Drift, één beukennootje gooien en de volgende keer zie je er geen één meer. Als er een volgende keer is tenminste.' Hij keek weer neer op de wolf. Drift liet gelijk het nootje vallen. Voor zijn poten schoot alweer een muis voorbij die hij met zijn klauwen doorboorde en tegelijkertijd naar de wolf gooide.
Nu hij even goed nadacht over de geur van deze wolf, rook het naar de Bloody Revenge.
'Is dat wat je wilt? Leedvermaak. Je zou toch denken dat dat bij de Bloody Revenge er toch wel is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: Never look back, never think twice.   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Never look back, never think twice.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Wastelands-