De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Drake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Drake


Drake
PROFIELAantal berichten : 71
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1 year and 6 months
Roedel: The Aeron
Partner: My heart is growing darker and darker

BerichtOnderwerp: Drake   di jul 22, 2014 10:21 am
Drake
The Devil is Rising


General

Name: Drake
Nicknames: -
Gender: Male
Age: 1 years and 6 months
Season Born: Winter
Birthplace: Serigala (Tranquil Forest)

Family

Mother: Maiya
Father: Duncan
Brothers: Mokey, (half) Navain
Sisters: Abby
Pups: None
Partner: None
Crush: No one
Pack: The Aeron
Rank: Maecenas (Alfa)
Other Family: Digo, Merope en Bodolf

Outside

Fur color: White
Eye color: Green
Build: He's build to be fast and agile

Inside

|Smart|Mean|Domination|Bleak|Protective|

Drake is een hele slimme jonge wolf die de leider is van The Aeron. Dat terwijl hij eigenlijk niet eens de slechte wolf in de roedel is, al word hij wel beetje bij beetje slechter door de omgang met de roedelleden. Woede speelt hier ook een rol in aangezien zijn lieve moeder waarvan hij altijd gehouden had niet zo heel lief blijkt te zijn, en die haat begint bij hem steeds meer te groeien. Hoewel hij nog erg jong is en dus nog geen ervaring met het leiden van een roedel heeft, leert hij het wel snel. Zijn intelligentie heeft hij van zijn vader gekregen die voor hem de roedel leidde voordat zijn moeder hem had vermoord, iets waardoor hij zijn moeder vooral haat, omdat zijn vader zijn voorbeeld was.

History

Drake is geboren in Serigala, in Tranquil Forest om precies te zijn. Daar heeft hij gewoon een fijne tijd gehad met zijn moeder en met zijn broertje en zusje. Zijn moeder was lief en alles was perfect aan zijn leventje. Tot een overstroming zijn leven omgooide. Hij raakte gescheiden van zijn hele familie en het water bracht hem langzaam steeds verder van de vandaan. Toen hij bij was gekomen zag hij een zwarte wolvin genaamd Triska, wanneer hij vertelde hoe hij hier kwam en over zijn familie vertelde nam zij hem mee naar een geheel ander land, Avarice. Ze bracht hem naar The Aeron en vertelde hem dat hij de zoon was van hun leider, Duncan. Drake had nooit iets over zijn vader geweten, dat had zijn moeder hun nooit willen vertellen. De reden waarom werd hem ook al snel duidelijk, het was een slechte roedel en hij had zijn moeder nooit als een slechte wolf beschouwd. Triska kon alleen niet voor hem blijven zorgen omdat zij een van de wolven was die er vaak op uit werd gestuurd. Hij werd daarom in bescherming genomen door Arya, een Assa is de roedel, de verzorgende wolven die zorgen voor gewonden en zwangere wolven maar natuurlijk ook voor pups konden zorgen. Door de overstroming was hij ook niet heel sterk en gezond meer dus haar verzorging had hij ook nodig gehad. Een paar keer had hij met zijn vader gesproken maar niemand mocht weten wie hij was op zijn vader na. Zijn nieuwe partner had een hekel aan zijn moeder en wilde het liefst ook al haar pups dood zien, Duncan wilde dit niet en gaf Arya en Triska de opdracht het geheim te houden. Op Triska en Arya wist nog een iemand dat hij een zoon was van Duncan en dat was Navain, die bleek zijn (half) broer te zijn.

Wanneer het bekend werd dat Bryn drachtig was, zij was de nieuwe partner van Duncan, gaf Duncan Triska de opdracht om Drake mee te nemen op weer een missie die haar naar Serigala zou leiden. Het bleef dat daar een voormalige Assa van de roedel vermoord zou zijn en hij wilde dat Triska erachter kwam wie dat was. Drake ging met haar mee en zo bleef hij daar een tijdje tot een andere wolf uit de roedel hun weer kwam ophalen met het bericht dat Duncan en Bryn vermoord waren, door Maiya. Drake had inmiddels al wat verhalen over zijn moeder gehoord in de roedel waardoor hij al wel wist dat ze dus niet helemaal 'goed' was geweest maar dit maakte dat hij boos werd op zijn moeder. Triska vertelde de wolf dat ze snel weer terug zouden komen maar dat ze nog wat tijd nodig hadden. Ze vertelde hem wat zijn moeder nog meer had gedaan, alle moorden die ze had gepleegd. Drake begon hier al een haat aan zijn moeder te krijgen, een haat die steeds verder zou groeien. De volgende dag zouden ze terug gaan en dit was ook de dag van de ongelukkige brand. Tijdens de brand ontmoette hij Biscuit en samen lukte het hun de brand te overleven. Drake nam Biscuit mee naar Avarice aangezien Triska zich niet meet had laten zien, hij gokte erop dat de vlammen haar genomen hadden. Terug bij de roedel was de waarheid over hem al rond gegaan en iedereen wist dat hij de zoon was van Duncan, en Maiya. Dit maakte dat hij de leider zou gaan worden van de roedel. Zijn halfbroer Navain bleek iedereen minder graag als leider te willen, zelf wist hij niet waarom maar ze hadden blijkbaar een oordeel over hem. Drake was bovendien nog jong, die konden ze nog bewerken tot de leider die zij wilde hebben, een leider zoals Duncan, zijn vader.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Drake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Out of Character :: Wolven-