De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 The Aeron

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Drake
PROFIELAantal berichten : 71
Leeftijd : 21
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 1 year and 6 months
Roedel: The Aeron
Partner: My heart is growing darker and darker

BerichtOnderwerp: The Aeron   di jul 22, 2014 3:01 am
The Aeron

Daar loop je dan, door een dicht en donker bos met loofbomen en naaldbomen. Zelfs het licht van de sterren zal dit bos niet verlichten en je moet goed opletten waar je je poten neerzet. Een klein geluidje en ze weten je al te vinden, waarschijnlijk hebben ze dat ook al gedaan. Je kijkt van links naar rechts maar er is geen teken van leven te vinden, toch voel je dat je bekeken word. Je voelt hun aanwezigheid en de angst bekruipt langzaam je lichaam. Je weet dat je een risico hebt genomen het gebied te betreden en je weet dat het binnen enkele minuten gedaan kan zijn met je. Een zachte grom klinkt achter je en snel draai je je om maar er is niets te zien. Nog een zachte grom en deze komt weer uit een andere richting waardoor je je opnieuw moet omdraaien. Nog een keer. En nog een keer. Ze spelen en spelletje met je en je weet het. Je probeert je tegen de angst te verzetten die de roedel je bezorgd. Dan laat eindelijk een wolf zichzelf zien en hij benaderd je vanuit de duisternis. Een jonge witte wolf met groene ogen die bijna licht leken te geven en deze kijken je fel aan. De andere wolven komen nu ook langzaam uit de duisternis geslopen en hun sluwe ogen kijken je dreigend aan. Je slikt even en probeert jezelf te vermannen. "Ik wil me graag bij jullie aansluiten,"

The Aeron is de roedel die in dit gebied altijd al de macht geeft gehad en ze zijn niet van plan om dit ooit te delen. Het zijn goed getrainde vechters die gevechten niet uit de weg zullen gaan, zelfs binnen de roedel word er regelmatig gevochten en dit word ook toegestaan, zolang de wonden niet dodelijk zullen zijn. The Aeron is als roedel veel bij elkaar, roedelwolven verlaten niet vaak hun roedelgebied en gaan ook nauwelijks om met wolven buiten de roedel. Ze zijn namelijk heel erg wantrouwend naar andere wolven vanwege de vele vijanden die ze hebben. Jarenlang heeft deze roedel moeten vechten voor die macht en reputatie, ze zijn dus ook niet van plan enig risico te nemen waardoor de roedel ten gronde zou kunnen gaan. Dit is een roedel voor slechte wolven, neutraal is vaak niet goed genoeg voor ze en al mocht je dat wel zijn, dan krijg je het er wel erg moeilijk..

Pack Members

Maecenas
-Drake

Magister
-Biscuit

Praefectus
-Navain
-Aethan
-

Latro
-Lily
-Zora
-Light
-

Vigil
-Saphira
-

Regina
-

Assa
-

Novellus
-Mortimer
-Bageera
-

Militibus
-
-

Infamo
-

Rank Explanation

Maecenas - De Alfa van de roedel, hier is er normaal gesproken eentje van tenzij hij/zij een partner heeft, dan moet er ook naar zijn/haar partner geluisterd worden en zal hij/zij ook als een Alfa behandeld worden, toch blijft de oorspronkelijke alfa de grootste macht hebben.

Magister - Deze is bijna altijd aan de zijde van de alfa te vinden en geeft hem/haar advies. Hij is de enige die de alfa mag tegenspreken als hij vind dat de alfa het verkeerd aanpakt. Hij mag ook commando's geven en hier moet naar geluisterd worden. Een Magister hoeft er niet altijd te zijn, als de alfa vind dat hij het alleen aankan kan hij besluiten om deze rank leeg te laten.

Praefectus - Dit zijn de allerbeste vechters in de roedel die het volle vertrouwen hebben van hun alfa. Wanneer er groepjes op verkenning uit gaan staan deze altijd onder leiding van een Praefectus waar de Letro naar moet luisteren. Zij houden in de roedel ook alles in de gaten en streden streng op wanneer er een regel gebroken word. Ook is er altijd een Praefectus bij de Alfa in de beurt om deze te kunnen beschermen.

Latro - Dit zijn de normale leden van de roedel, ook dit zijn goede vechters en zij zijn ook degenen die eropuit gestuurd worden om te gaan verkennen. De Latro mag wat rebels zijn en er mag onderling dan ook gevochten worden zolang er niemand vermoord word, wil je veel gevechten dan maak je ook meer kans om de rang Praefector.

Vigil - Deze behoren ook tot de normale leden, ze zijn alleen niet de beste vechters. Vigils hebben de taak om het gebied in de gaten te houden. Ze zijn stil en geruisloos om zo binnendringers te kunnen ontdekken en deze te kunnen aangeven zijn de Praefectus. Ze zijn zelf niet bevoegd om

op een indringer af te gaan en moet dus hulp inschakelen, wel mogen ze dan met de Latro en Praefector om deze aan te wijzen en ze mogen dan ook helpen.

Regina - De zwangere teven in de roedel, eigenlijk ook de fijnste rand die je kan hebben in de roedel. Regina's worden met veel respect behandeld en zij worden goed verzorgd tot ze van hun pups bevallen en zelfs kort daarnaar nog eventjes. Als er genoeg Praefectus zijn heeft een Regina ook Praefectus om haar te beschermen al blijven de Regina's vaak bij de roedel waardoor ze die niet vaak nodig hebben.

Assa - Dit zijn de wolven die de gewonde wolven en de Regina's verzorgen. Deze wolven mogen wel wat zachtaardiger zijn dan de rest omdat ze ook een verzorgende functie hebben in de roedel.

Novellus - De pups in de roedel, ze zijn nog te jong om op pad te gaan met de grote. Wanneer een Novellus 8 maand word zal hij een trainer krijgen, dit kan een Latro of zelfs een Praefectus zijn. Pups kunnen niet hun eigen trainer kiezen, deze word hun aangewezen.

Militibus - De nieuwe wolven in de roedel, omdat de roedel wolven van buitenaf zo erg wantrouwt komen de nieuwe wolven in een rang terecht die ze krijgen tot de roedel meer vertrouwen in ze krijgen. Het is op de Infamo na de laagste rang die je kan hebben en erg leuk word je hierin ook niet behandeld worden door de andere leden, die zullen je vooral op van alles gaan testen.

Infamo - Deze leden hebben het vertrouwen van de roedel verloren of hebben iets verkeerd gedaan waardoor ze deze rang hebben gekregen. Het is moeilijk uit deze rang te komen en makkelijk heb je het ook niet in deze rang.

Regels

- vechten en verwonden mag zolang er niemand dood gaat

- Als je geen toestemming hebt de Maecenas tegen te spreken, is dit verboden

- Het aanvallen van de Maecenas, een Assa of een Regina is niet toegestaan

- Luister naar degenen die bevoegd zijn jou te commanderen

- Verraad word met de dood bestraft

- Roedel boven alles (je verkiest geen buitenstaander boven de roedel)

Roedelgebied

(komt nog)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


bageera
PROFIELAantal berichten : 83
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 4 maanden
Roedel: The Aeron
Partner: A good friend is enough

BerichtOnderwerp: Re: The Aeron   zo sep 07, 2014 7:12 am
Het is me nog niet helemaal duidelijk, of je een topic mag hebben met iemand die niet in de roedel zit.


[img][/img]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar


Amatariseu.
PROFIELAantal berichten : 30
Leeftijd : 23
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: I'm young: 1,7 Springs
Roedel: I don't need a ruler.
Partner: A good friend is enough.

BerichtOnderwerp: Re: The Aeron   do sep 11, 2014 6:09 am
Godverdomme... ik wil erbij! nu ben ik zonder mijn broertje! Crying or Very sad


" />
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijkenGesponsorde inhoud
PROFIEL
KARAKTER

BerichtOnderwerp: Re: The Aeron   
Terug naar boven Ga naar beneden
 

The Aeron

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Roedels :: The Aeron-