De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 °Open° Take the path that leads to nowhere

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rajaion


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: °Open° Take the path that leads to nowhere   ma sep 01, 2014 1:17 pm


Een tijdje was de zwarte reu afwezig geweest, omdat hij het voor zichzelf weer op een rijtje moest krijgen. De vele veranderingen van de afgelopen weken hadden hem een beetje uit balans gebracht, en een wispelturige Rajaion was een Rajaion die je best zo ver mogelijk uit de buurt bleef. Hij had het zijn omgeving maar makkelijk gemaakt door even te verdwijnen. Oké, het was niet zo fair tegenover Bolt, die nu de hele roedel op z'n uppie moest regelen, maar het was iets wat ze hadden besproken en goedgekeurd. Bolt kon het best wel redden voor een bepaalde tijd.

Vandaag was de tijd aangebroken dat hij zijn aanwezigheid terug ging laten merken. Met een stevige tred in zijn passen was hij op weg naar het meer, om te zien waar iedereen uithing. Het was hun ontmoetingsplaats geworden, dus hij had het meeste kans om daar Bolt te vinden dan waar elders in Avarice. Hij bewandelde het pad, omdat dit de snelste weg was. Ook wel de gevaarlijkste, maar dat waren details. Veel andere wolven had hij ook niet gezien hier. Tot op dit moment, het kon natuurlijk ook niet anders. Een onbekende geur drong zijn neusgaten binnen, en al snel zag hij de wolf bij wie deze geur hoorde. De grote reu vertraagde zijn pas, tot hij uiteindelijk stil stond, op een korte afstand van de onbekende. "Beter stap je nu van het pad af en laat je me door", Bromde hij kort, en lichtjes geïrriteerd. Wie waagde het om hem nu in de weg te staan als hij overduidelijk ergens naar op weg was?Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
Rajaion


Rajaion
PROFIELAantal berichten : 113
Leeftijd : 22
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2 years 7 months
Roedel: Bloody Revenge
Partner: Am I your knight in shining armour?

BerichtOnderwerp: Re: °Open° Take the path that leads to nowhere   di sep 02, 2014 10:07 am


Vanaf het moment dat hij de andere reu zag, wist hij dat dit geen makkie ging worden. Natuurlijk moest de random wolf hem een attitude geven. Rajaion snoof zijn geur in, en merkte dat hij nieuw was. Die newbies ook. Altijd denken dat ze meteen de regels konden uitmaken omdat ze nieuw waren en de dingen anders liepen in hun oude gebied. Well, hij was hopelijk klaar voor een newsflash; hier ging dat mooi niet door. Raj vroeg de dingen geen twee keer, dat deed hij nooit, maar blijkbaar haalde de onbekende reu het in zijn kop om er niet op in te gaan.

"Zozo, meneer heeft haast?" Merkte de zwarte wolf heel slim op. No, you don't say. Hij verzuchtte even onhoorbaar. Niet deze situatie, alweer. Hiervoor was hij nu net een week of twee weg geweest, om zo'n dingen uit de weg te gaan, zodat hij tenminste iets van zijn kalmte en balans hervond. En dit exemplaar kwam meteen alweer met zijn ergernis en woede rotzooien? Slecht idee. "Je gaat me niet vertellen dat dit territorium gebied is" Vroeg de reu, terwijl hij zichzelf schrap zette op het pad. Rajaion gromde even geërgerd. "Nee, dat is het niet, maar het is evenmin jouw gebied, dus ga uit mijn weg", Snauwde hij. Hij had geen tijd en zin in deze spelletjes.

"Je zou toch een warmer welkom verwachten hier," Merkte de reu bijdehand en uitdagend op. Raj sloot kort zijn loodgrijze ogen en haalde diep adem. Dit was het allemaal niet waard, maakte hij zichzelf wijs, en toch.. Waarom dacht deze nieuweling dat hij zich zomaar alles mocht permiteren? "Dan ben je aan het verkeerde adres, vriend", Bromde hij, terug een stukje kalmer. Deze reu wist blijkbaar echt niet wie hij voor zich had.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://maxdeluxx.tumblr.com/
 

°Open° Take the path that leads to nowhere

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: INGAME :: Loofbos-