De bosbrand laat Serigala verwoest achter. Lees meer.
Nog meer plek voor plot. Lees meer.

PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen


 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij ieder bezoek:

Deel | 
 

 Weerwolven van wakkerdam

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar


Triple H
PROFIELAantal berichten : 120
KARAKTER

Karakter
Leeftijd: 2,6 Years
Roedel: Roedels zijn een teken van zwakheid.
Partner: Try me.

BerichtOnderwerp: Weerwolven van wakkerdam   ma jul 21, 2014 10:37 pm
Aangezien het een heel leuk spel is en ik dit vaak genoeg op andere forums heb gespeeld.

De regels:

- Je mag je rol niet doorvertellen. Bluffen mag, maar lever geen bewijs.
- Weerwolven krijgen elkaars rol te weten om te overleggen wie ze gaan lunchen via PB, Skype of iets anders waar alleen de wolven met elkaar kunnen overleggen de Wolvenleider stuurt de beslissing naar mij op en ik maak er een verhaal van en post het in het topic.
- Enkel mensen die meedoen aan het spel mogen tijdens het spel in het speeltopic posten!
- De lynch vindt normaal gesproken geplaatst om 20:00. De stemmen moeten dan voor die tijd in dit topic worden gepost. Stemmen die na 20:00 gepost worden, worden niet meegerekend met de uiteindelijke tellingen en op deze regel zijn geen uitzonderingen. Als de lynch op een ander tijdstip plaatsvindt wordt dit tijdig aangegeven. Het uiteindelijk tijdstip dat de lynch plaatsvindt is ook het uiterlijke tijdstip dat je nog kunt stemmen.
- Stemmen doe je altijd dikgedrukt en in dit topic.
- De lunch vindt normaal gesproken plaats om 21:00. Als deze tijd verandert wordt dit ook tijdig aangegeven. Voor deze tijd moeten de weerwolven dan hun slachtoffer van die nacht naar mij toe hebben gestuurd per PM. Het uiteindelijke tijdstip dat de lunch plaatsvindt is ook het uiterlijke tijdstip dat de weerwolven hun keuze door kunnen sturen.
- 1 keer niet stemmen bij de lynch telt automatisch voor een stem op jezelf bij diezelfde lynch. Als je de tweede keer niet stemt krijgt je twee stemmen op je, en bij de derde keer dat je niet stemt (als je dan op miraculeuze wijze nog leeft) wordt je automatisch gedood.
- Na je dood mag je niet meer posten in het topic.
- Het spel wordt in het speeltopic gespeeld.
- Als je je rol doorvertelt en ik kom het te weten wordt je zonder pardon gedood. Je weet ook nooit tegen wie je het nu eigenlijk hebt.
- Als je niet meer mag stemmen worden er gelijk screenshots gemaakt zodat je niet na de tijd dat je niet meer mag stemmen je stem gaat veranderen.
- Je mag je stem aanpassen, maar dit moet je dan in je originele stem-post doen.
- Het spel is afgelopen als de weerwolven of de dorpelingen dood zijn.
- De dorpelingen overleggen niet, zij weten immers niet wie weerwolven zijn aangezien weerwolven overdag mensen zijn.De rollen:

Good Side:

De Dorpelingen:
De meeste spelers zijn dorpelingen. Zij stemmen over wie een weerwolf zou kunnen zijn. 1 keer per dag posten ze in het topic hun stem. De spelleider maakt op een van tevoren vast gesteld tijdstip de stemmen bekend. Degene die de meeste stemmen ontvangen heeft, wordt gelyncht en ligt uit het spel.

De Ziener:
De Ziener is een speciale dorpeling. Naast zijn stem uitbrengen mag hij iedere avond of nacht een PB sturen naar de spelleider met daarin de naam van een medespeler. Hij krijgt dan van de spelleider te horen wat de rol van deze speler is. Hij mag niet de rol van de speler in het topic vermelden. Hij moet zo speculeren dat andere mensen hem moeten geloven.

De Tovenaar:
Ook De Tovenaar is een speciale dorpeling. Hij mag elke avond per PB een naam naar de spelleider sturen. Deze persoon kan die nacht niet door de wolven gedood worden.

De Cupido:
De Cupido is ook een speciale dorpeling als hij of zij doodgaat mag zij iemand aan de hand van mij een PB versturen meenemen in het graf.

De Bad Side

De Weerwolvenleider:
De wolvenleider is een normale weerwolf alleen hij of zij mag de uiteindelijke beslissing die hij SAMEN met de weerwolven heeft genomen PB'en naar de Spelleider.

Assistent Weerwolvenleider:
Als de Wolvenleider er niet is mag de Assistent Wolvenleider de PB naar de Spelleider versturen. Hij is ook een gewone weerwolf.

Weerwolven:
De weerwolven zijn eigenlijk gewone dorpelingen alleen dan van de bad side. De weerwolven krijgen aan het begin van het spel een PM van de spelleider, met daarin de namen van hun medeweerwolven. Zij mogen met elkaar overleggen. Elke avond, na de 'lynch' stuurt de weerwolvenleider een PB met de naam de beslissing die hij en zijn medeweerwolven hebben gemaakt. Deze speler sterft.

De Neutral Side
De Bom:
De bom is ook een normale dorpeling alleen als hij of zij sterft neemt diegene de spelers die op hem of haar gestemd hebben mee het graf in. De wolven moeten dus opletten dat ze niet tijdens de lunch de bom kiezen want dat zijn ze allemaal dood.

SPELVERLOOP

De 'lynch'
Elke speelavond mogen alle spelers stemmen wie er die avond gelyncht wordt. De speler die de meeste stemmen krijgt sterft en zijn rol wordt door de spelleider bekend gemaakt. Op deze manier proberen de spelers van de good side de wolven te vinden. De wolven proberen door slim bedrog de lynchrondes te overleven. In het speeltopic overleggen alle spelers en proberen zij elkaar ervan te overtuigen wie volgens hen het meeste kans maakt om een weerwolf te zijn. De wolven moeten dus met bedrog of doen alsof ze van niks weten deze ronde overleven.

De 'lunch'
Na de uitslag van de lynch mogen de wolven nog een keer stemmen. Dit heet de 'hap' of 'lunch' (hoewel het eigenlijk een avondmaaltijd is). De wolven overleggen met elkaar wie zij het liefste dood willen zien en de wolvenleider van hen stuurt deze naam naar de spelleider via PB. Deze speler sterft en zijn rol wordt door de spelleider bekend gemaakt. Elke avond dient de wolvenleider de PB met de naam voor de lunch in te sturen. Dit kan belangrijk zijn voor het verloop van het spel.

SPECIALS

Tegelijk met de lunch mogen de dorpelingen met een speciale rol hun acties uitvoeren. De ziener stuurt de naam van een verdachte aan de spelleider en krijgt als antwoord diens rol te weten. De tovenaar stuurt eveneens de naam van de persoon die hij wil beschermen naar de spelleider.

Vragen? Stuur ze op naar mij, Triple H.

Dit spel begint pas als er 10 mensen zich registreren:
1. ????
2. ????
3. ????
4. ????
5. ????
6. ????
7. ????
8. ????
9. ????
10. ???

DIT SPEL START PAS NA DE ZOMERVAKANTIE JE KAN JE WEL ALVAST REGISTREREN.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Weerwolven van wakkerdam

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Avarice :: Algemeen :: Hangout :: Forum Games-